twitterda bu ara gündem olan sünnet olayı?

süslüler merhaba, belki görmüşsünüzdür sünnet derisinin hem erkeklerde hem kadınlarda cinsel hazzı çok arttıran bir şey olduğu popüler oldu. gerçekten merak ettiğim için soruyorum, sünnetsiz bir partnerle birlikte olma deneyimi olanlar o kadar fark ettirdi mi sizin için? hem kendiniz için hem de erkek partnerin aldığı keyif açısından gerçekten bariz fark var der misiniz?

1. ss sünnet derisinin ne olduğunu biliyor musun cidden? tavuk butundaki üst deri katmanı gibi incecik bir şey :d o penisteki incecik deri parçasının kadının aldığı haz üzerinde etkisi olabileceğini nereden çıkardın? :d bahsettikleri şey kadın sünneti, o da türkiyede yok?

erkek sünnetinin kadın hazzında tabii ki de bir etkisi yok. erkekler için ise hazzı ne kadar arttırıp ne kadar azalttığını da ancak sünnetsiz seks yaptıktan sonra sünnet olup o şekilde de seks yapmayı denemiş bir avuç erkek bilir.

23 kasım 2023 11:26

2. zevki bilmiyorum ama hijyenik değil. türkiye'de sünnet olmasa türk erkeklerinin temiz olma durumunu göze alırsak hepsi enfeksiyonlu dolaşırdı muhtemelen. sünnetsiz penisin temizliği daha farklı çünkü.

23 kasım 2023 11:27

3. prezervatif takınca hepsi aynı.

23 kasım 2023 11:45

4. A1 twitterda kadinlarin da bu sekilde daha keyif aldigini gosteren makaleler paylasilmis. Biliyo musun demissin de bilsem sormazdim zaten

23 kasım 2023 12:24

5. benim icin bir farki yok ama sevgilim sünnetsiz. cok daha fazla keyif aliyor + uzun süre dayaniyor sünnetli partnerlerime kiyasla. cok sükür hijyen konusunda da hic sorun yasamadim

23 kasım 2023 16:20

6. Sünnet derisi nemli ve daha sıcak tutuyormuş sanırım.sünnetli de ise soğuk ve nemsiz penis birlesme anında erken boşalma yapıyormuş arada ki farktan dolayı.sünnetsiz biri ile hic yapmadım bilemiyorum zevk farkını

23 kasım 2023 18:02