uçuk izi ile ilgili bir soru soracağım?

merhaba, geçen pazartesi dudak çizgimden burnuma doğru uzanan büyük bir uçuk çıkardım. zovirax kullandım ve kullanıyorum. uçuk kabarcıklarım söndü, kurudu, uçuğun yayıldığı alan daraldı ve uçuk azaldı ancak şu an kırmızı bir yara şeklinde. ancak kabuksuz. bu izin kalmaması için me yapmalıyım? bepanthol onarıcı krem ile destekleyip nemli turmaya çalışıyorum. bu kırmızı yara hali ne kadar sürede geçer? 1.5 ay sonra düğünüm var, sizce bu iz kalır mı? sevgiler.

1. En canavar uçuklarımdan sonra bile hiç iz kalmadı.sana tavsiyem bepantolün yağlı olanını kullanabilirsin.madecasol ya da hametan sürebilirsin.bunlar hücre yenileyici.güneş kremi de sür mutlaka o bölgeye.ama bunların hiçbirini yapmasan da geçecek.yazdıklarım sadece süreci hızlandırmak için fayda sağlayabilir.hem bakımla hem bakımsız sayısız uçuk atlattım.ne iz kaldı ne bişi.1 2 haftaya kendiliğinden geçiyor

8 mayıs 2022 22:50

2. tam olarak ayni yerde cok acili bir ucuk cikarmistim. ucuk iyilestikten sonra kuruluk icin bepanthol kullandim hic iz kalmadi.

8 mayıs 2022 22:56

3. güneşten uzak dur güneş kremi sür dışardayken

9 mayıs 2022 00:00

4. Uçuk sonrası ciltte sivilce gibi leke kalmıyor, içiniz rahat olsun. Biraz pembelik kalabiliyor bir süre, daha yeni bir cilt olduğu için. Onu da kapatici ile kolayca halledersiniz. Madecassol öneririm. Çok sık uçuk çıkaran birisiyim, özellikle söylediğiniz alanda. O yüzden sürekli Madecassol ile geziyorum çantamda.

9 mayıs 2022 01:03

5. Ay çok teşekkür ederim kızlar valla içime su serptiniz 😍

9 mayıs 2022 09:03

6. Selam kızlar, bugün 2 hafta oldu uçuk çıkalı. Uçuk ve o kabuklu görüntü tamamen geçti ama bıyık bölgemden burnuma doğru doğum lekesi gibi o pembelik kaldı 🤷🏼‍♀️ İnşallah o da geçer, yoğun yağlı bepanthol kullanıyorum hala o bölgeye

16 mayıs 2022 22:26