uçuk kaç günde geçer ve nasıl hızlı geçer lütfen öneri?

ne yapabilirim ne sürebilirim

1. Yeni çıkmaya başlıyorsa sarımsak sür. Kremle 1 haftada geçiyor

24 aralık 2023 02:38

2. süslüm, çıkacağını anladığın an zovirax ya da vectavir zaman zaman lavanta yağı sürüyorum kurutuyor antiseptik farklı yağlar da sürdüğüm oldu

24 aralık 2023 02:58

3. ne yaparsan yap 1 haftada gecer.

ben ilk kasinmaya basladigi an cay agaci yagi suruyorum, ilk iki gun de surmeye devam ediyorum. kurutup, kocaman sulu yara olmasini onluyor. ama kabuk bagliyor.

24 aralık 2023 03:00

4. Krem yoktu ama sarımsak sürdüm şimdi baya yaktı yarın açık eczane bulabilirsem krem alacağım :( yeni çıkıyor umarım 1 haftadan kısa sürer 2 güne geçmesi çok hayal değildir :( teşekkürler :(

24 aralık 2023 03:10

5. Zovirax sür, ya da eczanenin verdiği başka bir krem ama asla sarımsak falan sürme. Benim de çıkmış gece ama evde krem kalmamış. Senede bir çıkar benim 4-7 gün arası geçiyor bende.

24 aralık 2023 11:06

6. İlk sızladığında zovirax, çıktıktan sonra fucidin. Çay ağacı yağı bana hiç iyi gelmedi

24 aralık 2023 11:58

7. ya ne sarımsağı allah aşkına ya kaç kişi krem önermiş gidip akılsızın tekini dinleyip sarımsak sürmüş bu da. hiçbir şey yapmasan daha iyiydi sarımsak sürmekten. vectavir sür nöbetçi eczane bul da.

24 aralık 2023 12:19

8. 2 aydır sevgilimle buluşmayı bekliyorum yarın geliyor çamaşır suyu bas geçiriyor deseler onu da basarım

24 aralık 2023 12:25

9. Vectavir en iyisi, ben yokken nane yağı sürmüştüm o da iyi gelmişti, bir de çıkacağını hissedince sıcak kaşık basmak iyi geliyor diyorlar

24 aralık 2023 13:28

10. A5 gecenin 2'sinde açmışım soruyu o saatte çıkamazdım evden. Sabah çıkıp bulduk zaten istersem de eczane bulmaz çamaşır suyu basarım evet ne biçim bir tavrın var ya. Papatya çayı iç.

24 aralık 2023 14:59