ucugun dudağımda kırmızı izi kaldı ?

dudagim pembe. uçuk izi iki tane yuvarlak kirmızı şeklinde. bu nasıl geçer ? 2 tane büyük uçuk çıktı 10 gün falan böyle kaldı şuan bu halde. kabukları yolmadım. kabuk çıktıktan sonra hafif dışa doğru çıkıntı da var. ne yapabilirim şimdi? kantaron yağı süreyim mi

1. Kendi haline bırak geçer süslü. Bende genelde tamamen geçmesi 3 haftayı buluyor. Bir keresinde çok oynamıştım uçuk çabuk geçsin diye saçma sapan internette yazan soğan sarımsak sürme yöntemlerini denemiştim ve çok kötü izi kalmıştı geçmesi 3-4 ayı bulmuştu neredeyse. Yani çok oynamamak lazım kendi haline bırak.

26 ocak 2022 23:20

2. süslü yıllarca krem sürdüm hep daha kötü oldu bu sefer hiç sürmedim. bir sürü cesit kullanmısımdır. daha büyütüp mahvetti. hatta izi de kaldı.

bu sefer kantarondan gidiyorum bakalım. hafifler diye düşünüyorrum suan çok koyu :(

26 ocak 2022 23:35

3. süslü bende de üzüntüden uçuk çıkmıştı ve haftalarca geçmedi. bunda benim kabuklarla oynayıp iyileşmeyi geciktirmemin de payı var tabii. ardından iyileşse de dudağımın her 2 kenarında aynı dediğin gibi iz kaldı yuvarlak kırmızı. sonra madecassol sürdüm 3 4 günde 1, hafifledi oldukça. dene istersen. bu arada bunu yazarken dudaklarımda yine uçuk çıkmaya başladı, cidden ironik :')

27 ocak 2022 01:09

4. süslü ben de gecende böyle bir soru sordum. pazar günü çıktı uçuğum. o günden bugüne kadar 2. zovirax tüpümdeyim. ancak şimdi bepanthol onarıcı bakım kremiyle de desteklemeye başladım. kremlerim sürekli elimin altında. bir daha ucuk cıkarsa surekli nemli, yağlı tutmaya calıs. izi icin de, ucuk izinin gecmesi biraz sürer, ben sürekli cıkarırım ucuk oradan biliyorum. yara hali tamamen yokolduysa ve arık makyaj yapabilir durumdaysan kapatıcı veya acık renk rujlar, dudak kalemleriyle görüntüsünü bir süre gizleyebilirsin. ama hala kabuklu durum söz konusuysa mutlaka nemli tut ve oynama. azcık da sabırlı ol, gecıyor yavastan

27 ocak 2022 08:29

5. Süslü o yok. Şuan elimde açıkta hametan fito ve biodermanin cicasi var o ise yaramaz.

Ben hiç oynamadim büyük uçuk cikiyosa sonu böyle oluyor

27 ocak 2022 09:20