uludag sözlükte yazanlr var mıydı eskiden?

1. 2015 civarı yazıyodum ben bunebicimis di nikim var mı tanıdok bsjas

2 haziran 2020 02:14

2. ben 15 yaşındayken yaziyordum geçen sene en son girdim hesabıma öyle bir göz atıp çıktım, çocukmuşum sözde ne işim varsa sözlüklerde hahahaha

2 haziran 2020 02:19

3. Ben 2015 16 17 yıllarına aktif yazıyordum ama popüler değildim öyle kendime uygun gördüğüm güzel başlıklara yazıyordum. Baya insanla tanıştım konuştum hatta iki tanesi ile yakın arkadaş oldum şimdi bile hep görüşüyorum. Ben küçük bir şehirdeyim görece uzak. O yüzden çok sosyalleşme imkanım olmadı batıdakilere göre. (yani bi İstanbul İzmir Ankara şehirlerinde değildim Buluşmalar görüşmeler olmadı demek istiyorum.) şimdi hala açık ama yazmıyorum son 2 senedir ara ara bakarım da yazmam. Çocuk işi şimdi çok bozdu kitlesi kötü baya. 2014 2015 zamanları güzeldi bayağı olay dönüyordu sözlük içinde

2 haziran 2020 05:05

4. Of ben de yazardım o sitede nickimi söyleyemem çünkü burada da aynı nicki kullanıyorum. Baya da popüler olmustum. Komik girdilerim vardı. Sonra  bir adamla flört ettim adam manyak çıktı. işler sarpa sarınca adama izimi kaybettirmek için tüm girdilerimi silip hesabı da kapatmıştım.

2 haziran 2020 10:11