umut evirgen’in nesi var??????

umut evirgen türkiye’nin en güzel kadınlarıyla nasıl sevgili olabiliyor? tuba büyüküstün, melisa şenolsun, serenay hatta defne samyeli ile de gündeme gelmişti çok mu zengin? birçok zengin insan var ama herkesin sevgilileri böyle olmuyor bkz hakan sabancı

1. Bende anlamıyorum asla çok tuhaf bir tip bence

14 şubat 2022 17:58

2. Zengin ve anladığım kadarıyla çevresi geniş. Ben de anlamıyorum neyi olduğunu ama çevresi olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum.

14 şubat 2022 18:19

3. Yakışıklı aslında ama ilginç yine de çok çekici demek ki

14 şubat 2022 18:20

4. Bana kültürlü biriymiş gibi geliyor. E tipi iyi, zengin. Daha ne olsun.

14 şubat 2022 18:36

5. Bana da biraz büyük(!) müş gibi geliyor

14 şubat 2022 19:18

6. Ünlülerin takıldığı en ünlü mekanların sahibi olduğu İçin diye biliyorum

14 şubat 2022 19:27

7. A6 doğru söylüyorsun mekanları vardı. Sadece yılbaşında Serenay ile iki gunygecirmek için Paris e gittiler 2 milyon mu ne harcamış

14 şubat 2022 21:03

8. Bence aşırı tutkulu bir aşık. Sürekli jestler yapıyor , sevgiye boğuyor. Tuba büyüküstü'le olan ilişkisinin başında da Tuba daha boşanma aşamasında olmasına rağmen Tuba'nın dizi setine kamp kurdu tarzı haberler çıkmıştı. Bir de yine Tuba ile sahilde şezlongda videoları çıkmıştı magazine umut tam bir temas bağımlısı aşırı sarıp sarmaladı kızı o sıcakta fkdkfnf

14 şubat 2022 22:45

9. Burcu ne acaba son anonim ben de öyle düşünüyorum

15 şubat 2022 00:04

10. Bence cinsel performansinin kulaktan kulaga iyi oldugu yayildi camiada, herkes bitiyor adama ne tipi cok iyi ne de o kizlarin dusecegi kadar zengin.

15 şubat 2022 01:04