uygulamaları kullanarak hangi ihtiyaçlarınızı karşılıyorsunuz?

ve haftada kaç kez sipariş veriyorsunuz? trendyol market/yemek, getir ve yemeksepeti için soruyorum kızlar. ben çok rahatsız hissediyorum da... örneğin yemek alacağız, tek kişilik almak istemiyorum, üç kişilik alabiliyorsak alıyorum. ya da aynı mahallede bi yerden bi şeyler söyleyeceksem iki adım öteye gidip almadığım için kendime kızıyor ve vazgeçiyorum. market alışverişini de yüklü bir ödeme yapacaksam alıyorum. bunun da yükte hafif pahada ağır olması lazım çünkü çok ürün alınırsa iki kuryeye bölünüyor. ben bırakacağım sanırım yemek söylemek dışında.

1. Arabam yokken market, yemek herşeyi netten söylüyordum, araba aldıktan sonra marketi minimum düzeyde söylemeye başladım. O an acilse getirden söylüyorum. Yemek ise söylemeye devam ediyorum. Sonuçta herkes işini yapıyor ve yaptığı işten para kazanıyor.

6 ocak 13:06

2. yani bu da bir servis işi sonuçta. ben hiç kendimi suçlamıyorum bir şeyi dışardan söylediğim için. böyle bir sektör var artık günümüzde. neden evime yemek söylüyorum çıkıp almak yerine? çünkü yapabiliyorum, böyle bir imkan sunuyorlar. kuryeler de bu işten para kazanıyor, çoğu insan sanki gönüllü yapıyorlarmış da onlara zahmet veriyormuşuz gibi düşünüyor. sadece iş çıkış saatlerinde ve yağmurlu günlerde söylememeye dikkat ediyorum ben

6 ocak 13:06

3. Meyve sebze dışındaki her ihtiyacımı topluca eve söylüyorum özellikle ağır şeyleri. Arabam falan yok niye koca paketlerle yürüyüp belimi sakatlayayım?

6 ocak 13:20

4. trendyol market, getir market vs. çok söylüyordum. yemek de var ayrıca. ben yemeği en aza indirdim, market siparişi vermiyorum artık. kuryecinin işini yapması değil ben kendimden utanmaya başladım. çok şehir dışında marketsiz bir yerde yaşamıyorum. evden çıkmamak, yürümemek için yaptığım şeyler bu genç yaşımda acizce geldi.

6 ocak 14:38

5. ben sadece kampanya varsa marketten bir şeyler alıyorum yemek sepeti bazen kuponlar tanımlıyor öyle olunca avantajlı oluyor, yemekte ayda 3-4 kere falandır canım farklı şeyler çektiyse.

6 ocak 14:41

6. trendyol marketi sürekli kullanıyorum çünkü arabam yok ve evden çalışıyorum ayrıca kuryeler para kazanıyor bu işten neden üzüleyim kimsenin hakkına girmiyorum

6 ocak 15:59

7. Kuryelerin elinde aylık 40-50 civarı kalıyor, bence bı şekilde çalışmak isteyenlerin yolunu açmış oluyorsunuz sipariş vererek. İyi bir şey yapıyorsunuz yani

6 ocak 19:13

8. Hangi konuda rahatsızlık hissediyorsunuz anlamadım herkes gibi kuryeler de işini yapıyor. Bir tane çiğköfte dürüm de söylesen 3 tane hamburger menü de söylesen aynı onlar için bir farkı yok. Siparişin toplam ücretine oranla değil paket miktarına göre kazanıyorlar.  Ayrıca kuryeler asıl yakın yere paket götürmeyi sever çünkü hem yakıt daha az yakar hem de zamandan kazanır.

7 ocak 01:20

9. Migros sanal market kullanıyorum sürekli. Bel fıtığım var poşet taşıyamıyorum. Yemek arasıra söylüyoruz bir değişiklik yapmak istediğimizde. İmkanınız varsa söylersiniz bütçeniz yetiyorsa. Kuryelik de bir meslek onların da çalışması lazım. Yağmurlu rüzgarlı havalarda bir şey almamaya dikkat ediyorum yalnız almak zorunda kalırsam da nakit bahşiş vermeye çalışıyorum . Getir ve yemeksepeti market uygulamaları bana çok gereksiz geliyor hem fiyatları pahalı hem de min sipariş tutarları çok.

7 ocak 01:23

10. ben neredeyse wherein kullanıyorum ya.

7 ocak 09:20