uyuşturucu ve kan testi, soru cevapta?

1. şimdi süslüler okul için yurt başvurusunda bulunacağım. akciğer (mikrofilm) raporu isteniyor. yurt dışındayken uyuşturucu deneyimim olmuştu (kokain ve esrar). bu mikrofilm raporunda çıkar mı? onun dışında kan testi yaptıracağım, bu durumda da belli olur mu?

2 eylül 2018 23:24

2. Sigara tiryakisi iseniz akciger filminde bu belli olur ama ozellikle bunun icin bir tetkik yapilmiyorsa bu kimsenin umrunda olmaz acikcasi, uyusturucuya yonelik bir sey ise akciger filminden anlasilamaz. Kan tahlili madde kullanimindan cok kisa sure yapildiysa kanda cikabilir. Uzerinden zaman gectiyse cikmaz. Yurt icin bunlar formalite icabi istendiginden sonuclariniza kimsenin bakacagini sanmiyorum zaten.

2 eylül 2018 23:30

3. çok teşekkür ederim cevabınız için. kan tahlilini kendim kansız olduğum için kontrol amaçlı istiyordum ama sanırım beklesem daha iyi olacak

2 eylül 2018 23:32

4. 4. anonim teşekkür ederim

2 eylül 2018 23:41

5. (link: https://eroinehayir.blogspot.com/2017/03/Uyusturucular-Vucudumuzda-Kac-Gun-Kalir-idrar-Testi-Ne-Zaman-Temizlenir.html bu tablo) vücuttan atılma süreleriyle ilgili çok işime yaradı eğer ihtiyacı olan varsa

2 eylül 2018 23:45

6. benim bildigim kadariyla bu uyusturucu testleri biraz masrafli testler. default olarak herhangi bir kan testinde yapilmiyor diye biliyorum ozellikle istenmedikce.

2 eylül 2018 23:54

7. 7. anonim size de teşekkür ederim, umarım öyledir.

3 eylül 2018 00:08