uyumayan var mı süslüler ?????

yaptıgın hata yuzunden seni affedemiyorum diyen ama hayatından da cıkmayn erkegin amacı nedir süslüler? sizce gercekten seviyor bu yuzden mi kalıyor? seviyo musun peki dedim sevmiyorum diyemem dedi. ama hatam yuzunden eskisi gibi olamıyoruz ve nötrmüş bu konuda. %50 %50 yim diyor. hatam affedilmeyecek bi şey değil bu arada aldatma vs degil exle muhatap oldum sadece. ama bu onun icin cok onemli ve güven kırıcıymıs. ki haklı da ama ya bitir git ya da affet kal yani. hem affetmeyip hem hayatımda olmak istiyor. ne yapmalıyım sizce?

1. ben de bu durumda erkek arkadaşın konumundayım ss. o aptal yerine konma hissi geçmiyor hiç gelecek gibi de durmuyor. seviyor muyum ben de bilmiyorum kendisi yazınca cevap veriyorum ama asla mutlu olamam onla yaptığı şeyden sonra. belki onunla değil benimle konuşuyor konumunda kalmak için yazmaya devam ediyordur bilemiyorum sevgilinin karakterini dinamiğinizi

17 ağustos 2024 04:03

2. Süslü aylarca küs kaldık. Aylar sonra o bana döndü bi de. Ben cidden yaptıgım hatanın farkındayım bu cocugu da kopekler gibi seviyorum gözüm kör sekilde her dedigini yapmaya hazırım yani. Ama bu tavrı beni cok yoruyor. Daha fazla cabalasam da itici olacak diye korkuyorum. Cok zor durum ya of

17 ağustos 2024 04:15

3. eğer dönen oysa bence aşkı öfkesine ağır basmıştır süslü. samimiyetine inandırabilirsen bir şans daha verir ikinize de. ama yüzde 50 yüzde elliyim muhabbetini kendisi yaptıysa köpek çektirmeye çalışıyor da olabilir. kibirli birisi mi bu kişi süslü

17 ağustos 2024 04:19

4. Evet süslü yürüyen kibir adeta. Ayrıca aşkı ağır basmıştır diyorsun ama bu olay yuzunden ayrılmadan birkaç gün önce bana "seninle cok da ilerleyemeyiz bence, gelecek göremiyorum" tarzı seyler söylüyordu. Bana kötü ve degersiz hissettiriyordu. Ben hep sevdigimi hissettirdigim gösterdiğim icin götü kalkmıstı resmen. Ayrılınca ben kendimi acıkladım yalvardım ettim ama 2.gün aramayı bıraktım aylarca bidaha asla aramadım. Bunu yedirememis olma ihtimali daha yüksek bence.

17 ağustos 2024 04:58

5. Yani biraz da o yüzden geri donmesine şaşırıyorum ve mantıklı gelmiyor. Birlikteyken de cok sorunlu bi ilişkiydi. Ama benim onu sevdigimi biliyor bunu mu kaybetmek istemiyor acaba? Karsılıklı olmadıktan sonra benim icin cok yorucu bunu anlasa keske

17 ağustos 2024 04:59

6. ss çok öngörülebilir biri gibi duruyor bence karşınızdaki insan. körkütük aşık olduğunuzu siz söylemişsiniz. bu durumdayken bile anlamışsınız karşınızdaki insanın nasıl biri olduğunu. çok zor olacak biliyorum ama yapmanız gereken tek şey ona istediği şeyi vermemeniz. zaten öyle yaptığınız takdirde tıpış tıpış geri geliyormuş

17 ağustos 2024 05:09

7. bu arada tamamen yazdıklarınızdan yola çıkacak olursam asıl yapmanız gereken şey tabii ki bu narsisti hayatınızdan sonsuza kadar def etmek. yıllar sonra böyle bir insanla geçen yıllarınıza acırsınız sadece.

17 ağustos 2024 05:11

8. Süslü ama gercekten cok seviyorum ya. Neden bilmiyorum cidden sebepsiz sekilde bayılıyorum eriyorum bitiyorum. Ondan yakısıklısı zengini beni daha cok seveni isteyeni var, bunun bir gülüşü etmiyor. Nedenini de bilmiyorum en kötüsü de bu. Bana zarar verdiği icin uzak kalmayı secmistim ama yine kendini hatırlattı bi sekilde. Simdi de elinde tutmaya calısıyor gibi hissediyorum. Ama benim yaptıgım sey de onun açısından bakıldığında cidden kötü bi şey. Ben bırak affetmeyi aramasını bile asla beklemiyodum. açık açık sorduğumda da sevmiyorum diyemem seviyorum dersem de affedermişim gibi algılarsın diyor. Sevgili değiliz ama her gün konusuyoruz bi yere giderken haber vermemi istiyor merak ediyor falan. İstese yeni birini de bulabilir. Ben ne yapacağımı bilmiyorum ya keske onu bu kadar sevmeseydim

17 ağustos 2024 05:19

9. süslü aslan burcu mu bu çocuk ya hayatıma giren birine çok benziyor hali tavrı. sevmek aşık olmaktansa bağımlılık geliştirmiş de olabilirsiniz. bu saatten sonra hayır gelir mi o ilişkiden emin değilim zaten sizin ona olan hissinizi kullanıyormuş basbaya, önünüzdeki pembe bulutlar geçip daha farklı perspektiften baktığınızda onu ne çok sevdiğinizi gülüşüne ölüp gittiğinizi değil size nasıl psikolojik şiddet uyguladığını hatırlayacaksınız. kendinize saygınızı korumaya çalışın gardınızı indirmeyin lütfen istediği şey aciz durumda kalıp ona muhtaç olduğunuz hissiyle tatmin olmak bile olabilir.

17 ağustos 2024 05:34

10. Ay ne sevgisi allasen Seni ezik konumda görmek hoşuna gidiyor ondan çıkmıyor hayatından. Dehle gitsin salağı görsün gününü.

17 ağustos 2024 08:07