uzak mesafe ilişkisi başkalarına ilgi duymaya başlamak?

süslüler 6 yıldır uzak mesafe ilişkisi olarak süren ve evliliğe giden bir ilişkim var. sevgilim binlerce kilometre uzakta. en son aylar önce görüştük. bugünlerde yeni biriyle tanıştım. çocuk çok çekici geldi. böyle düşündüğüm için bile kendimden utanıyorum. çok yanlış biliyorum. ama uzak mesafeden sıkıldım mı artık bilemiyorum. bu arada birbirimize çok sadığızdır. bugüne kadar böyle bişey yaşamadım bile yani başkasına yan gözle bile bakmadım. bu adamla da sadece sohbet ettik ama durduk yerde niye böyle hisler yaşadım bilmiyorum. üzülüyorum. ne dersiniz? heyecanın bitmesi, uzaklık yüzünden ilgi eksikliği gibi şeyler mi?

1. İkisinin de etkisi var bence. 6 yıl uzak mesafe baya uzun bir süre.

15 mart 2019 09:39

2. aynen süslü :( çok yoruldum artık. ki sevgilimi gerçekten çok seviyorum. Sevmesem senelerdir bu işkenceye katlanmazdım zaten. ama bu başkalarına karşı heyecanlanmak kendimi iğrenç hissettirdi.

15 mart 2019 09:45

3. 6 yıl uzak mesafe olması ve evliliğe gitmesi aynı anda imkansız bence süslü ya. Doğru düzgün birşeyler paylaşmadığın bir insanla 6 yıldır uzaktan konuştuğun biri ile nasıl mantıklı olarak evliliğe gider ki bir ilişki? Lafta herkes evlenmek için ilişki yaşıyor bence. sadığız diyorsun ama 6 uyıldır uzaktasınız en son aylar önce görüşmüşsünüz ben kimseye dahi bakmadım diyorsun sende bir erkeğin bunca yıldır başkası ile konuşup birlikte olmasını geçtim hiç mi kimseye bakmamıştır. Bence oralarda onu da oyalayan biri olmasa daha sık görüşürdünüz ya da 6 yıldır uzaktan devam etmez en azından bir adım atardınız. Üzgünüm ama gerçekler bunlar.

Birine karşı birşey hissetmiş olabilirsiniz hayat bu ama bunu diğer tanıştığınız insanla daha başka bir boyuta geçmeden karşınızdaki insanla paylaşmanız. Şimdi konuştuğunuz insanında hayatınız da biri olduğunu bilmeye hakkı var, 6 yıldır birlikte olduğunuz insanında. En azından ben böylesinin daha adaletli olduğunu düşünüyorum. İki tarafta bilmeli ve duygularınız daha fazla ilerlemeden konuşun sevgilinizle. He şunu da söyleyeyim süslü belki cevap bile vermeyecek ya da tamam diyecek gidecek beklediğin gibi bir çabası olmayacak bu işler hep böyle çok beklenti içine girme sonu belli.

15 mart 2019 09:49

4. Uzak mesafe ilişkisi çok zor değil mi ya? Seviniyorsun yanında yok, üzülüyorsun başını koyup ağlayacak bir omuz yok. Yani ilişki demeye bin şahit bence, dolayısıyla böyle hissetmeniz çok normal. 6 yıl çok uzun bir süre, daha ne kadar uzun mesafe devam edecek?

15 mart 2019 09:50

5. 3. Süslü bilmeden yargılamışsınız ama açıklayayım hepsini. Bunca yıldır evlenemememizin sebebi benim okulum vardı. olmasa şimdiye çoktan evlenmiştik zaten. şartlar gereği öyle oldu. Tahmin edersiniz ki herkesin hayatı birbiriyle aynı değil. Birbirimizi kandırma, oyalama gibi bir durum yok yani. evlenince aynı yerde yaşayacağız, onun yanına taşınacağım. zaten ilk senelerde o da türkiye'deydi. yine uzaktık başka şehirdeydi ama daha sık görüşebiliyorduk ve yine şartlar gereği hep o geliyordu yanıma. yani aslında o benden çok daha fedakarlıklar yaptı bu ilişkiye ve onun da kimseye bakmadığına eminim. Şu an başka bir kıtada çalışıyor olduğu için ha dedik mi gelemiyor maalesef. birbirimizi oyalamak, canımız istemediği için sık buluşmamak gibi durumlar söz konusu değil anlayacağınız. Şu an ben zaten bu kadar iyi bir insanı aldatıyor gibi hissettiğim için bu kadar kötü hissediyorum kendimi. Ondan emin olmasam en ufak vicdan azabı duymazdım kendi adıma da.

15 mart 2019 10:12

6. 4. Süslücüm aynen öyle ne yazık ki :( bazen sanki gerçekte öyle biri yokmuş hayal ürünüymüş gibi geliyor. kendimi delirmiş gibi hissediyorum artık. Çok zor. Bunca emek verince bitsin deyip bitmiyor da. Zaten bu tanıştığım adamla ilerletmeyeceğim. 6 yıllık ilişkime bir heves uğruna son vermem. ya da ilerlese bile elbette sevgilime söyler ayrılırım. Yani iki ilişki yürütmem asla. Zaten tanıştığım adama da laf arasında ilişkimden bahsettim. Baştan sınırı koydum. ben hangisini seçsem diye değil de böyle şeyler hissetmenin ağırlığı hakkında konuşmak için yazdım aslında soruyu da.

15 mart 2019 10:19

7. 6. süslüm çok mutlu etti yazın beni ❤ sen de aynı yoldan geçen biri olarak tam olarak içimden geçen şeyleri yazmışsın. Maddi, manevi çok emek verildi dediğin gibi. sevgi olmasa zaten bu günlere kadar çekmezdim bu durumu. ve elbette şimdi tek kalemde silip atamam. Bu yeni durumu uzatmayacağım. Boşluktayken ilgi görmek ufak bir heyecan yaratsa da onca emeği silip geçmeye değeceğini düşünmüyorum ben de.

15 mart 2019 10:30

8. Süslü "uzak mesafe ilişkisi başkalarına ilgi duymak" demişsin de başkasına dememişsin mesela. Acaba bu sık sık oluyor mu onu sorgulamak lâzım bence. Sen kabul etmesende bilinçaltı bir şekilde ele veriyor olabilir. Sıkılmış olabilirsin. Ki 6 ay uzak mesafe ilişkisi bence tamamen alışkanlık.

15 mart 2019 17:04

9. Bence de uzaklıktan dolayı ilgi görmek hoşunuza gitmiş olabilir. Ben iki sene sonrasında, üç yıl uzak mesafe ile yürüttüm ilişkiyi, iş güç okul vs derken üç sene geçti. çok sık görüşemediğimiz zamanlar oldu. Sonrasında evlenerek biraraya geldik, iyi ki de biraradayız. Sizi anlıyorum insan uzun ilişkide/evlilikte bazen o ilk zamanki heyecanı ilgiyi özlüyor. Bazen ben bile flört zamanlarımızı özlediğimi söylüyorum eşime. Onca yıl emek vermişsiniz bir başkasının sohbeti, ilgisi için ilişkinizi harcamayın derim. Ama hiç özlemiyor, sevmiyor, sıkıldıysanız tabii ki de yıllarımı verdim diyerek evlenmeyin.

15 mart 2019 17:15

10. Süslü aynı durumdayız ya. bizim ilişkimiz de 6. yılına girecek yakında ve uzak mesafelerdeyiz. geçen aylarda ben de bir adamdan hoşlandım baya baya hoşlandım hem de, hatta tek gecelik bi şeyler yaşamayı bile hayal ettim. ama sonra neden bilmiyorum geçti ve vicdanen yapamazdım zaten. sevgilimi özlüyorum en iyi ihtimalle 2-3 ayda bir görüşüyoruz ve bakıyorum 5.5 yılım geçmiş onunla büyümüşüm of bilmiyorum hem var hem yok gibi işte. ne diyeyim..

16 mart 2019 12:47