uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar şüphe duyup güven sorunu yaşıyor musunuz?

1. 4 yıllık ilişkim var bunun aşağı yukarı 2 senesi uzak mesafe olarak geçti. bütün 2 yıl ayrılık gibi değil de brkaç ayrılıklar şeklinde oldu. pandemi 7-8 ay kısıtlamalar da gelnce hiç görüşemedik mesela. normalde en azından ayda 1 görüşüyoruz. hiç böyle br sorun yaşamadım

3 eylül 2022 15:33

2. Biriyle flörtleşiyordum sonra sevgili olduk her şey mükemmeldi ama bazen garipleşiyordu ben üzerine gidince ünivden beri beraber olduğu  uzak mesafeye düşünce bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi olduğunu itiraf etti. En yakın arkadaşları kardeşleri biliyordu beni. Beraber dışarıya bile çıkıyorduk. Ben şok yaşadım önce ağla zırla neyse. Uzak mesafe ilişkisi ihanete çok açık. 1,5 sene sürmüştü :( çoK üzücü ama şunu kabullendim eğer biriyle uzak ilişki yaşarsam beni aldatır.

3 eylül 2022 16:18

3. Ha bu arada o kızla evlendiler birlikte barlara kahvaltılara gittiğimiz bowling oynadığımı çift olarak takıldığımız en yakın iki arkadaşı nikah şahidi oldu. İnsanlara olan güvenim sıfır. Ne bana bir şey dediler ne o kıza bir şey dediler. Benim şansım aynı şehirde olduğumuz için şüphelenmem oldu.

3 eylül 2022 16:21

4. Süslü uzak mesafe ilişkim var. İkimiz de türkiyedeyiz çok yoğun iş temposu içinde olduğumuz için bazen her hafta görüşürüz bazen ayda 1. Genellikle görüşme aralıklarımız uzun. Öncelikle güven sorunu varsa o ilişki yürümez. Yürüse de psikolojik olarak aşırı yıpranırsınız. Arada aşk ve güven varsa devam edersiniz.

3 eylül 2022 17:23

5. Malesef bu konuda cok tecrübeliyim. Bana sorarsan uzak mesafe iliskisinde Aldatan taraf değilsen aldatılan tarafsin. "Çevresi beni biliyor"'a da güvenmeyin. Herkesi çevresi oldugu gibi kabul ediyor. Kimse kimseyi ayıracak bir sey demekle uğraşmıyor.

3 eylül 2022 18:43

6. Şuan böyle bir şeyin içinde gibiyim. Çok yorucu ya, güvensem bile zihinsel olarak çok yoruluyorum.

3 eylül 2022 19:37

7. Yess o yurt dışına okumaya gitti, buradakinden tamamen farklıydı durumumuz; çok değişti huyu gidince. Bahsettiğiniz sebeplerden bitti

4 eylül 2022 02:46