uzaktan bakan erkek taktik süslüler ?

süslüler kuzenimin bölümüne bu dönem gelen bir çocuk varmış. kuzenimin dikkatini çekmiş bu çocuk ama pek umursamamış. arada baktığını hissediyormuş. geçenlerde gelmiş çocuk not istemiş. kuzenim de vermiş notlarını. bizim bölümde olduğunu 1-2 hafta önce fark ettim daha dedi. orda notlar üzerinden biraz konuşmuşlar. adını da sormamış çocuğun. neyse notlar geri geldiğinde çocuk kuzenime ismiyle hitap ederek -notun üstünde ismi varmış- teşekkür etmiş. kuzenim de ben senin ismini bilmiyorum demiş. çocuk da adım x diyip uzaklaşmış hemen ordan memnun oldum demeye kalmadan. çocuğun bakışlarından bir tık çapkınlık alıyorum diyor ajdjsjd neyse, çocuk kimseyle arkadaş olmamış henüz bölümden. instada ortak arkadaşları da yokmuş :( aralarda falan tek başına takılıyormuş. kuzenim hala bana baktığını hissediyorum ama emin de olamıyorum doğru düzgün gelmiyor okula dedi. geldiğinde de olur olmadık yerlerde karşıma çıkıyor sanki takip ediyor gibi hissediyorum, lab dersinde sürekli bakarken yakalıyorum ama hiç bozuntuya vermeden işine devam ediyor dedi. en son pzrt gelmiş ama hiç kuzenimi görmemiş. kuzenim de sinirlenmiş bakmamış hiç o tarafa ajdjsjdsj utangaç birine de benziyor biraz napsam bilemiyorum diyor. ben bu durumlarda “seviyorsan git konuş”cu bir abla olduğum için çenemi kapatıp siz ilişki uzmanlarına sormaya geldim :d durduk yere gidip ortak bir şeyi olmayan çocuğa selam verse bi ayrı, görmezden geliyorum diyor o ayrı saçma :d napsın bu yavrucak :/ yarın lab dersleri varmış bu arada, devam zorunlu olduğu için gelir diye düşünüyor kuzenim.

1. Süslü bence çocukta bi numara yok kuzeniniz abartmış.

10 nisan 2019 18:50

2. Capkin degil bence bu cocuk capkin olsa kesin muhabbeti uzatırdı. Gidip konussun tanissin arkadas olarak bence de bu cocuk hayatta adim atamaz hoslaniyorsa bile

10 nisan 2019 18:50

3. Çocuk kimseyle konuşmuyor cool cool takılıyor, not olayından sonra da hiç konuşmadık gidip bir şey söylesem garip karşılayacak gibi diyor süslüler :/

Bu arada çocukta iş var bence ama iş olduğunu fark ettirmemeye mi çalışıyor nedir :d

10 nisan 2019 18:54

4. Yok ya erkekler bu kadar kompleks degil hoslansa kesin konusmaya calisirdi... garip karsilayacak falan diyorsa hele kuzeniniz bosa zaman harcamasin

10 nisan 2019 18:57

5. Hemen güncelleme yapmaya geldim süslüler. Bugün labda çocuğa soru sormuş, çocuk cevap vermemiş ama arada bakıyomuş hala ajdksdks bi aşk hikayesi de burda sona erdi the end. Haklıydınız :(

11 nisan 2019 13:31