uzun ilişki

Kızlar merhaba. Kimseye anlatamadığım ve içimde sıkıntı olan bir şey anlatacağım ve sanırsam burada 384828 kez sorulmuştur bu. 2 senedir çok güzel giden bir ilişkim var yalnız son günlerde çok kavga eder olduk. Kaç kere ayrılma derecesine gelip geri döndük,onu seviyorum ve sevildiğime de eminim. Ama tabiki sorun bu değil. İnsana rahat batıyor arkadaşlar. Yeni girdiğim bir arkadaş grubunda biri ah yazmaya bile utanıyorum ama heyecanlandırıyor beni. Arada bakışmalar oluyor, hani birbirimizin sorusuna örneğin daha bi ilgili cevap veriyoruz gibi diyim. Durduramıyorum içimdeki hissi heyecanı,ona bakma isteğini ama ilişkimi,düzenimi de bozmak istemiyorum. Şimdi böyle söyleyince arsız gibi gözükmek istemem ama tavsiyeye ihtiyacım var. Sizce napmalıyım,yaşadıklarım normal mi?

1. o kadar güzel anlatmışsın ki. uzun ilişkimi bozmak istemiyorum ama başkasına heyecanlanıyorum. ne yapmak lazım ben de bekliyorum..

23 aralık 2016 23:25

2. kendi ilişkine heyecan katmayı dene

23 aralık 2016 23:28

3. umarım hemen ayrılırsınız. umarım sevgiliniz bu durumu fark eder ve sizi terk eder. umarım sevgiliniz de sizin gibi başkasına ilgi duyuyordur. uzun ilişki dediğiniz 3 yıl. insanlar senelerce evli kalıyor başkasına gözü bakmıyor. eğer sürekli aynı kişiyle mutluluğu bulamıyorsanız senelerce aynı kişi size sıkıcı geliyorsa, bunu partnerinize belirtmeniz gerekir ve açık ilişki yaşarsınız. en kibar tabirli yaptığınız şey çirkinlik.

23.25 deki anonim de.. erkeklere gelince neler söylüyoruz. ne demek ya başkasına heyecanlanıyorum ilişkimi de bozmak istemiyorum? çok eşliliğin kadın versiyonu çıksa kimse hayır demeyecek. ilişkini boz arkadaşım hep kendinizi garantiye almayın, karşıya ufacık da olsa saygınız olsun. yaptığınız şey aldatma.

umarım herkes kendi gibi olanlarla karşılaşır.

23 aralık 2016 23:34

4. bunun kadınlar kulubüyle ne alakası var onu da ben çok merak ettim. kimse heyecanlanmasına, sıkılmasına ya da başka bir şey hissetmesine bir yanlış bulmuyor. yanlış olan başkasından etkilenip eldekini kaçırmamayı düşünmek. garanticilik. eminim flörtleştiği insandan emin olsa bir an arkasına bakmaz böyle kadınlar. bu kadar eminseniz sorun sevgilinize ben başkasından etkilenmeye başladım sen de başkalarını düşünüyor musun? evet derse devam edin hayır derse ayrılın.

ahlak bekçiliği umrumda değil. isterse eskortluk yapsın. bana ne. vicdan masturbasyonu yapılması itici geliyor. kimse size çok eşli yaşamayın demiyor. karşıdakine bu durumu hissettirin salak yerine koymayın diyor.

23 aralık 2016 23:45

5. Uzun iliskide gozun disari kaymadigini dusunenler bence baya iliskilerden anlamayanlar ya da baya korler.

Biz gecen 5. Yili doldurduk. Ben sevgilimin de basina geldigini dusunuyorum benim de aklim kayiyor. Hatta bolumden biri var kendimi onunla flortlesmeden tutabilmek icin yanina gitmiyorum.

Allaskina uzun iliskisi olmayan ahlakcilar bunlardan anlamayanlar kitaplardan filmlerden gordukleri yaoay romantizmlerini alsinlar gitsinler.

Bence bu durum normal hatta bence flortlesmek guzel bir sey. Ofis flortizmi diye bir sey bile var filmlere konu olmus, kaslar gozler, yan yana oturunca heyecanlanmalar falan... ama saygi duymak gerekiyor hayatinizdaki insana ve iliskinize. O yuzden bence bu duygular normal fakat siniri bilmek gerek. Eger surekli iliskinizin sikiciligindan dolayi gozunuz disaridaysa o zaman bi gozden gecirirsiniz ama arada bir birinden heyecanlanmak gelip gecici oluyor.

23 aralık 2016 23:48

6. Yaşadığınız şey herkesin başına geliyor.Bir süslünün de dediği gibi hormonsal olabilir,azalan ilgi kaybından olabilir. Eğer heyecan ileri seviyeye geçmeye başlarsa elbette sorun ama şuan kendimizi kandırmayalım gayet normal bir durum :)

23 aralık 2016 23:52

7. Arkadaşlar sakin, insanız başkaları elbette çekici, hoş gelebilir. Fakat burda en mühim konu dürüstlük. Baskasına heyecan duyuyorsanız lütfen karşınızdaki insanı kırmayın. Evli değilsiniz insan hayatında 2 sene nedir ki?

Evlilikte dahi oluyor böylesi durumlar, mesele dürüstçe, aldatmadan karşıdaki insanı aptal yerine koymadan onurlu bir hayat sürebilmek.

23 aralık 2016 23:54

8. Son 4 anonim ayni kisi galiba

Edit: pardon 5:/

24 aralık 2016 00:38 24 aralık 2016 00:39

9. Evet ya nasil bildiniz bravo zeka fiskiriyor yine bi anonimden

24 aralık 2016 11:50

10. ya gerçekten sizin hiç ilişkiniz oldu mu merak ediyorum? hiç ciddi ciddi uzun süre biriyle beraber oldunuz mu siz? neymiş efendim evliliklerde kimsenin gözü başkasını görmezmiş. Hangi ütopya kuzum orası?

çoğu uzun ilişkide herkesin karşılaşabileceği bir durum bu. Önemli lan bu durumun ne seviyede olduğu ve geçici olup olmayacağı.Soruyu soran kişiyi anlamaya çalışmak yerine yazdıklarınız beni hem çok üzdü hem de çok utandırdı.

24 aralık 2016 13:49