uzun ilişkideki geğirme-osuruk evresi nasıl aşılır?

merhaba süslüler çok saçma bi soru biliyorum ama çevreme de danışamam bunu. şimdi bu tabii ki doğamızda olan bir şey aksini kimse iddia etmiyor ama görgü kuralı diye de bir şey var, ne kadar samimi olursak olalım ailemizin yanında bile bunları yapmamamız lazım. niyeyse insanlar bunu samimiyet zannediyor. 9 aylık bir ilişkim var ve çok samimiyiz her şey süper ama kendisi bana nazaran daha rahat, tabii gidip de komiklik olsun diye osurayım kafasında biri değil. yani umarım.  geçenlerde telefonda konuşurken çok sesli olmasa da geğirdi aa geğirdim lan falan diye de kendi kendine söylendi tam içeri gidecekti o sırada o yüzden ses çıkarmadım hiç, sonra da belki benden bir reaksiyon bekliyodur kendini kötü hissetmesin diye de konuştum gittin mi aşkım falan diye. (geğirdi diye trip atacak halim yok) ilk geğirmemiz gerçekleşti yani. yanımdayken napacağım bilmiyorum bu durum olursa, gülmeli miyim gülersem sürekli yapar gibi geliyor sessiz kalmak da saçma kızmak daha saçma insanı bir durum ama elim kolum bağlanıyor mimiğimi nasıl ayarlayacağım? napılıyo bu durumlarda? uzun ilişkilerinizde bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz? aramızdaki saygı aşılmasın istiyorum ilerde de aynı evde yaşama gibi şeyler olacak sonuçta. bu arada yüksek ihtimal bi linç yerim hissi var, tabii ki bunlar insani şeyler, kaçabilir. benim için de olabilir bu sadece erkeklerde bu konuda daha fazla bir laçkalık var buna gelemiyorum, bu yaşanırsa şayet nasıl önüne geçmeliyim süslüler naptı bu konuda diye merak edip açtım. çünkü gidip de adama osurma ve geğirme hakkında nutuk da çekemem çok saçma ve değişik bir duurm.

1. Bunu yaptığında onu utandırın hemen, erkeklere acınmaz bu evreler de asla aşılmamalıdır

3 ağustos 2021 22:28

2. ne demeliyim mesela süslü?

3 ağustos 2021 22:31

3. Süslü kelimelerle aram çok iyi değildir ama nasıl desem ona bakışınla tavırlarınla belli et rahatsız olduğunu, midem kalktı falan yap böyle ciddi değil ama şakalaşır gibi de değil

3 ağustos 2021 22:33

4. Bir aile dostumuz çift vardı çok kültürlü varlıklı insanlardı. Annemden 15-20 yaş büyüktü kadın. Yıl 2007 falan küçücük çocuğum yanımda konuşuyorlar kadın dedi ki "28 yıllık evliyiz bir kez tuvaleti arkasından pis görmedim, gaz çıkardığını duymadım. Aramızdaki saygıyı hürmeti ilk gün nasılsa 28 yıl da öyle tuttu. " çocuk aklımla kulağıma küpe olmuş.

3 ağustos 2021 22:34

5. evet kesinlikle çok önemli, kasım kasım kasılmalık bir ilişki istemiyorum elbette samimi olalım ama samimi olmak osurmak gaz çıkarmak olmamalı. istemsiz olana bir şey demem ama bilerek olması özellikle... tahammül edemem anında soğurum.

3 ağustos 2021 22:36

6. Gegirdikten sonra sessizlik olup hemen konuyu degistirmediyse ya da kusura bakma demediyse, ustune bir de gegirdim la eke eke diye gulsuyse bu adam bu konularda gevsektir net. Gecen boyle boyle bir olay oldu, bu benim icin asilmamasi gereken bir sinir diyin dramatize etmeye trip atmaya da gerek yok. Lackaliga devam ederse de ayrilirim ben. Yanimda osurup gegirip ustune Gulen biriyle iliski yasamam cok igrenc bir sey bence.

3 ağustos 2021 22:45

7. Çok abartılmadığı sürece bana normal geliyor bunlar. İnsanlık hali devamlı aynı evde olduğun birinin yanında yanlışlıkla gaz çıkarmayacak mısınız? Abartısı zarar her şeyin fakat fazlasıyla insani ve olabilecek şeyler. Belki yanınızda yanlışlıkla geğirip durumu kurtarmak için bir şeyler söyledi? Tabiki sürekli yapılması da mide bulandırıcı. Şaka yoluyla ama anlayacağı şekilde uyarabilirsiniz tekrar yaşanırsa.

3 ağustos 2021 22:46

8. Uyurken olur, hastasindir olur kontrol edemezsin falan da bilincli yapip gulmek gozumde dandik hijyen, dis fircalamamak, kotu kokmak, kirli tirnakla falan ayni tiksinclikte bu benim :/

3 ağustos 2021 22:47

9. Önünü almaya calısın ama doğasında varsa böyle bir ortamda büyüdüyse zor babam mesela ayının teki sürekli osurur gegirir her igrencliği yapar laf söyleyince de ne var yaaa der

3 ağustos 2021 22:47

10. Benim gegirmeye karsi inanilmaz hassasiyetim var. aninda midem bulanir. Ozellikle yaptigini biliyorsam da ters tepki veririm o an. Yani hastadir, rahatsizligi vardir isterse ortalik yere sicsin asla ne tiksinirim ne ayiplarim ama bilerek yapilmasi bana cok kaba ve ozensiz geliyor. Asla komik bulmuyorum ve yapan kisi de sakaya vurursa sanirim ayriliga kadar gidebilirim. Bu nedenle flort asamasinda bir sekilde konuyu acip bu konularda ne kadar hassas oldugumu soyluyorum. Ornek bir olay falan anlatip. Artik anlayan anlar diye dusunuyorum.

3 ağustos 2021 22:55