uzun süredir dökülen kirpiklerim?

kızlar uzun süredir kirpik dökümesi yaşıyorum. bu yüzden rimeli değiştirdim, makyaj çıkarmak için temizleme suyu kullaniyordum onu değiştirdim, su yerine krem aldım o da etki etmedi. bebek şampuanı en hasar vermeden makyajı çıkardığı için ona geri döndüm fakat günde en az üç tane kirpik dökülmesi yaşıyorum. acaba mevsimsel dökülme evresimi diyorum fakat küçük yeni çıkan kirpiklerimde dökülüyor. ne tavsiye edersiniz? temizleme ve bakım konusunda? yaşayan var mı bu durumu?

1. Süslü benimde maybelline lash sensational maskara sayesinde kirpiklerim inanılmaz dökülüyordu farkettim ve kuzenime verdim maskarayı ama neredeyse kirpiksiz kalmıstım ve maskaramı değiştirmeme rağmen kirpiklerim dökülmeye devam ediyordu. Çok araştırdım denedim ve kirpikleri dökmeden rimel (kesinlikle waterproof rimel kullanmamalısın) çıkarabilmek sadece suyla mümkün yani kesinlikle pamukla temizlenmemeli ilk başta en büyük hata bu. makyajımı temizlerken yüzümü jelle yıkıyorum ılık suyla o sırada kirpiklerimde ıslanmış oluyor. Daha sonra yine elime su alıp gözlerimi kapatıyorum ve o suyu tutabildigim kadar kirpiklerimde tutuyorum birnevi yıkıyorum ama kirpiklerimi ovalamadan yapıyorum bunu zaten rimel çözünmüş oluyor kirpiklerime dokunmamla kolayca akıp gidiyor rimel(waterproof değilse tabiki). Diplerinde kalıntı olursa pamuga bolca misel su döküp gözümde bekletiyorum kesinlikle kirpiklerimi çekiştirmiyorum hemen temizleniyor ve 1 tane bile kirpigim dökülmüyor artık. Bu temizleme aşamasıydı gürleşmesi ve dökülen kirpiklerimin geri gelmesinide farmasinin kaş kirpik serumuyla hallettim(yağ formunda milyon tane ürün kullanarak miyop oldum ve işe yaramıyorlardı) farmasi jel formunda göz yakmıyor cok rahat uygulanıyor aşırı memnunum kime tavsiye ettiysem 2. 3. kez aldı :)  şuan eskisinden çok daha uzun ve gür kirpiklerim var eskiden beğenmediğim rimeller bile daha güzel sonuç veriyor. Farmasi satıcısı gibi övdüm ama değilim sadece kullanıcıyım :d cok uzun oldu süslüm biliyorum ama cidden seni anladığım için bu dertten kurtuldugum icin yazmak istedim umarım cabucak güzel kirpiklere kavuşursun

30 haziran 2018 14:37

2. Bu gidişle bende kas kirpik serumu kullanmaya başlayacağım gibi süslü :/ ben loreal'in superstar maskarasini kullaniyorum waterprof olup olmadigini bilmiyorum ki nasil öğreneceğim :/

30 haziran 2018 15:04

3. Waterproof değil süslü önceden bende kullanıyordum mavi renkte olanı waterproof. Waterproof olanlarda cıkıyo ama biraz daha sıcak suyla cıkıyor ugrastırıyor yani. lash sensational zorda olsa cıkıyordu ama yinede döküyor uzak duruyorum ondan.

Farmasi kirpik serumunu kesinlikle tavsiye ediyorum kirpigin dökülmese bile kullanmalısın belkide benim kirpiklerimin dökülmemesini(cok nadir 1-2 tane dökülüyor makyajımla uyursam eger) o serum sağlıyordur fiyatıda uygun 35 tl gibi biseydi :)

30 haziran 2018 15:10

4. Şimdi ona bakıyordum bende eeose ile farmasi arasinda kaldim ama farmasiden daha çok memnun kalmış herkes. Acaba içindeki madde ne ama? Şimdi kullanırken uzatıyor fakat bıraktığın an eski haline geri dönüyor birde olanları dökmesin? Doğal yağlarlami denesem şansımı :/

30 haziran 2018 15:14