uzun süredir konuştuğum kişinin sevgilisi olduğunu söylememesi ?

süslülerim sizden fikir istiyorum ne yapmalı nasıl davranmalıyım diye. uzun bir süredir konuştuğum bir kişi vardı. sabahlara kadar konuşuyorduk. o zamanlar sevgilisi var mı yok mu diye araştırdım baya ama bulamadım hiçbir şey. ancak onunla konuşurken whatsapp durumu bir şarkı sözüydü ve 2 tane harf büyük yazılmıştı. kendi harfi ve başkası. bunu kendisine o zaman sorduğunda klavye hatası diyip gece 4te düzelmişti onu. ancak bugün öğrendim ki aynı yerde bulundukları bir yerdeki kızla sevgiliymiş. kızı birkaç gün önce tekrar takibe almış tabi kız da onu. o şarkı sözündeki diğer baş harfi de o kızın isminin baş harfi yani. ayrıca birbirlerini takip etmeye başladıklarından beri fazlasıyla iletişimimiz azaldı. sizce nasıl davranmalıyım? aptal yerine konduğumu hissediyorum fazlasıyla. sizce ne yapmalıyım?

1. Bence bir daha onunla konuşmanı bile hak etmiyor.Hiç bir şey demeden sessizce hayatından çık öyle bir insandan nefret bile edilmez karaktersiz herif :(

11 eylül 2018 02:30

2. 2. Süslüm ben bir tepki vermek istiyorum işte. Susunca içimden keşke şunları şunları söyleseydim o serefsize diye kafayı yerim.

11 eylül 2018 02:46

3. O zaman yapistir suratina kufuru suslummm arkandayiz!❤

11 eylül 2018 03:08

4. Böyleleri yüzsüz oluyor süslü ya siz yüzüne vursanız bile “ ben sana ümit vermedimki” diyebilir. Nereden biliyorum ? Sevgili olmaktan son anda vazgeçen bi ayıyla ben de uzun süre konuşmuştum.

11 eylül 2018 04:51

5. Süslü aynısı başıma geldi 4 ay sabah akşam konuştuğum kişinin sevgilisi varmış. Hiçbir şey demeden sessizce çıkarttım hayatımdan artık konuşmuyoruz. Başta nefretimi kussaydım keşke diyordum ama arkadaştık sen yanlış anlamışsın gibi cevap vereceğinden çekindim. Uğraşmaya değmez böylesi. Kendi yoluna bak Allaha havale et

11 eylül 2018 10:09

6. Bence hiç bir şey yazmadan her yerden engelleyin. Kendi şerefsizliğinde boğulsun. Karma diyorum :)

11 eylül 2018 10:20

7. Süslüm vatsap durumu hariç olayı birebir yaşadım diyebilirim. Aynı şekilde biz görüşmeye devam ederken kızla takipleşmişler hiçbir şey bilmiyordum ama mesajlarda seyrelmeler ve sogukluk oldu aklıma nedense o kız geldi tamamen hissiyat ve profiline girdim kızın bir de ne göreyim o gün buluşmuşlar kız da sarmaş dolaş hikaye atmıs ama adamın profilde tık yok. Hem eski sevgilisine üzüldüm hem de kendime eminim daha görüştügü benim gibi kaç kişi vardır. Bir de kız profilinin her yerini o yapmışken onunkinde hiçbir şey yoktu ne desem boş yani kendimi geçtim o kıza üzüldüm ben. Kıza yazıcaktım ama ara bozucu diye bir de beni yaftalar diye emin olamadım. Bana kalırsa sizde hiçbir şey yapmayın bunun gibiler eninde sonunda geri dönüş yaparlar süslüm o zaman verirsiniz cevabını ya da kendinizi nasıl iyi hissederseniz öyle yapın gitsin ama yeter ki kendinizi iyi hisdedebileceginiz bir şeyler yapın değmezler çünkü

11 eylül 2018 13:14

8. ben birisiyle flört ederken wp durumunda bir şarkı paylaşmış ve altına bir kız ismi yazmıştı kalp falan koymuş bi de?:D gerizekalı ya. sonra bana mesaj atıyo naber falan diye dedim ki git o kızla konuşsana ne mesaj atıyosun utanmadan. sonra bana diyo ki kıskandın mı? yemin ederim bu erkeklerde akıl yoktur.

11 eylül 2018 18:47