uzun süreli bi ilişkisi olmasına rağmen içten içe başkasıyla evleneceğini düşünen veya sonrasında evlenen var mı ?

sb

1. ben. o kişiyle sonradan tanıştım ama içinde bulunduğum ilişki er ya da geç bitecekmiş gibi geliyordu

3 şubat 2022 22:59

2. ben. uzun süreli ilişkim (yaklaşık 5 yıl) olmasına rağmen, sevgilime açıkça 'gelecekle ilgili kurduğum hayallerde sen yoksun, hep bir başkasıyla tanışacakmışım gibi geliyor bana tuhaf şekilde' demiştim. kısa bir zaman sonra da ayrıldık. ayrıldıktan sonra farkettim ki biz çok iyi iki sevgili değilmişiz, çok iyi iki arkadaşmışız. sevgililik, birine yükselmek çok başka şeylermiş. şimdi yeni bir sevgilim var bu ilişki içinde kendimi gerçekten kadın gibi hissediyorum ve her an gelecek planı yapıyorum/ yapıyoruz henüz 6 aydır tanışmamıza rağmen.

böyle hissediyorsanız, ilişkinizde sorunun ne olduğunu ya da eksik olanın ne olduğunu düşünün derim. benim eski erkek arkadaşım babamın aynısıydı. bunu farkettiğim anda onunla asla evlenmek istemediğimi farkedip geleceğe dair her şeyi gözden çıkarmıştım

3 şubat 2022 23:12

3. ben değil ama en yakın arkadaşım 9 yıllık ilişkisi daha sürerken danimarkalı bir adamla tanışıp bir hafta sonra evlendi. hepimiz şok olduk ama gayet mutlu mesutlar.

4 şubat 2022 00:27

4. olmadığından eminim @4. arkadaşım turist rehberi, Efes turu için gelen danimarka grubundaydı eşi. ilk gördüğü an bana "hazine buldum" diye mesaj atıp fotografını göndermişti. bana uzak ama olabiliyor böyle şeyler.

4 şubat 2022 00:40

5. Ben. 7 yıl sürdü hep evlenicez gözüyle bakılıyordu, biz de evliliği konuşuyorduk ama içimden bir ses hiç evlenmicez diyordu. İlişki içinde son 4 sene mutlu değildim, toksikti, manipülatifti, ailem de hiç istemiyordu, ben zaten evleliğin arifesinden döneceğimizden emindim hep. Yani o kişi o değildi, olmazdı, içimden bir ses hep böyle diyordu. Eşimle tanıştığımda ise ben bu adamla evlenicem demiştim, eşim de aynısını demiş

4 şubat 2022 00:48

6. İki yıl uzunsa evet. Asla düşünmüyodum evleneceğimizi. Askerdeyken ayrıldık. Kendi hatası, kıskançlığı yüzünden. İki yıl sonra başka bir şehirde eşimle tanıştım. Çok büyük bi aşk, gerçekten. Asla aşka inanmazdım. O beni bu kadar seviyor mu bilmiyorum ama şu an yanımda. Vücudunun her noktasını ezberliyorum resmen. Canım kocam

4 şubat 2022 02:30

7. Acaba şey de var mıdır ? Uzun süre çıkıp ayrılıp sonra eskiye dönüp eski sevgilisiyle şak diye evlenen. Yeni biriyle herkes evleniyor ben şaşırmıyorum açıkçası. Ablam bizim istemediğimiz biri ile evlenecekti sonra aramiz açıldı bu yüzden. sonra başka biri ile tanışmış 6 ayda onunla evlendi mesela. Bana tuhaf gelmiyor.

4 şubat 2022 04:00

8. a2 ne yasadıysa aynını yasadım ben de, zaman aralıkları olaylar her sey aynı

4 şubat 2022 11:29

9. A8 senin sorduguna benzer bir hikaye duymuştum. Lisede çıkıyorlar, sonra ayrılıyorlar, yıllar sonra uçakta yan yana geliyorlar ve evleniyorlar. Film konusu gibi ama lise arkadaşımın ablası anlatmıştı.

4 şubat 2022 21:12

10. a8 Demir demirkan :)