uzun zamandır en yakın arkadaşım diyebileceğim biri yok, benim gibi olan var mı?

arkadaş soruları tetikledi biraz bu soruyu sormam için.. 22 yaşındayım, en son lisede her şeyimi paylaştığım her dakika konuştuğum her konuda aynı kafada olduğum bir arkadaşım olmuştu. kendisiyle 2 sene önce yollarımızı ayırdık. 1-2 kişiyle daha böyle arkadaşlığım oldu hala da görüşüyoruz ama uzaklaştık, arada arayıp hal hatır sorup belki bi kahve içiyoruz sadece. arkadaşım az değil sürekli görüştüğüm 7-8 kişi var sevgilim haricinde ama hiçbirine çok yakın değilim, sevgilimle öyleyim aslında ama bi hemcins en yakın arkadaş eksikliği çekiyorum :( şu anda hayatımdaki insanların hiçbirini kendime aşırı yakın bulmuyorum. sırrı ne bu işin süslüler djfjcncncjdn ya da bu durumda olanlar ne düşünüyorsunuz bu konuda

1. ben de 22 yaşındayım.Böyle hayatımın belirli dönemlerinde yakın arkadaş diye adlandırığım kişiler olurdu ama artık böyle bi sıfat koymuyorum hiçbir arkadaşımın önüne.Hepsiyle farklı şeyler konuşuyorum.Her şey her arkadaşa anlatılmıyor çünkü.Bi nevi çıkar ilişkisi gibi ama onları kullanmıyorum.Sadece hangi arkadaşıma neler anlatılır,kimle nereye gidilir vb gibi ayrımlarım var.Her arkadaşa ailevi problem anlatılmaz mesela böyle

5 nisan 2022 10:08

2. evet haklısınız süslü, her şeyi anlatabileceğim birine ihtiyaç duyuyorum bu yüzden. çok konuşan biri de değilim halbuki, genelde dinleyiciyim shdjxjxjc sanırım en yakınım diyebileceğim biri olmasına alışmışım o yüzden garip geliyor kimseyle çok da samimi olmamak

5 nisan 2022 14:31