uzun zamandır tatile gidememiş,  bu yaz da gidemeyecek olan var mı?

ne yapmayı düşünüyorsunuz süslüler, nasıl hissediyorsunuz?

1. hiç gitmedim süslü çok özeniyorum, para da kazanıyorum şu an ama parayı tatile veresiye kadar birsürü ihtiyacım var. yani kısacası ey para senin amınakoyim

30 mayıs 2024 20:45

2. Kotu hissediyorum valla hic sevmiyorum yaz aylarini

30 mayıs 2024 20:52

3. Anonim 1 çalışan biri olarak neden hiç bütçe ayırmadınız? Bence bu da önemli ya :(

Bu yaz bende de para yok malesef, borç harç yeni evlendik

30 mayıs 2024 20:55

4. süslü ayırmaya çalışsam da ayıracağım para çok komik bi miktar olur kazandığım paraya da bir şey alınmıyor maalesef. Alt sınıfta doğunca bi de zaten aileden bi tatil kültürüm yok belki ilerde daha çok kazanınca :'j

30 mayıs 2024 20:59

5. Hayatımda hiç tatile gitmedim

30 mayıs 2024 20:59

6. En kötü yazımız böyle olsun süslüler. Umarım bizim de tatile gitmekten yorulduğumuz zamanlar olur

30 mayıs 2024 22:41

7. Benim arkadaş ve aile cevremin maddi durumu çok iyi o yüzden herkes yaz kış defalarca tatile gidiyor. Ben işsizim ailem de destek olmuyor. Onların tatil anlayışı da bana hitap etmiyor, bulunduğum ilçeden bile hesap kitapla çıkabiliyorum yazları ben de sevmiyorum bu yüzden boynu bükük hissediyorum.

30 mayıs 2024 22:43

8. Hiç tatile gitmemiş süslüler bikaç kafa dengi arkadaşınız varsa sahil şeridindeki ilçelerin bazısında belediyelerin kamp yerleri oluyor çadırı kendinden. Oraları araştırmanızı tavsiye ederim, belki bu yaz dolmuştur şimdiden ama önümüzdeki yaz için süreci vs öğrenip para biriktirip gitmeyi deneyebilirsiniz. Ya da yine birkaç arkadaş kamp tatili deneyebilirsiniz bu uaz için de.

31 mayıs 2024 14:16

9. param var ama gidecek arkadaşım yok o yüzden gidemiyorum :'(