vücut peelingi nasıl uygulanır

Arkadaslar daha önce yves rocher kayısılı vücut peelingini kullanmıştım. Sanırım yanlış kullandım. Ellerimle uyguluyordum ancak avuç içlerim çiziliyordu fazla bastırdığımdan mı nedir. Sonra gratisten şu keseye benzeyen pütürlü eldivenlerle uyguladım peelingi ve derimi acıttı. Sırf lazer yaptırmak için bronzlaşmış ten rengimi açmak için yapıyorum bunları. Peeling vucuda nasıl ve ne ile uygulanır anlatır mısınız? Küçüklüğümden beri sabun ve örgü liflerle banyo yaparım(eski usul). cildim yağlı olduğu için sırtımda genelde sivilce ve sivilce izleri oluyor. O yüzden peeling dokundurmamam mı gerek oraya? Bir de sizce the body shop scrub mı yoksa rossmannlarda olan şu vegan scrublardan mı alsam markası wellness&beauty olan?

1. Ben sabunlandıktan sonra avcuma peelingi döküp ellerimle yediriyorum vücuduma. Aktif sivilcilerin üzerinde uygulamamaya çalışıyorum ama geri kalanına dikkat etmiyorum. Wellness beautynin bir peelingini kullanıyorum şu an. Tüpte olan, krem gibi duran. bodyshoptan da daha önce satsuma sorbet kullanmıştım. sorbet sanki bir tık daha küçük taneliydi. Bir de wellness beautynin kavanozda yağlı peelinleri var. biraz daha sert ve yağlı. aralarında en çok canımı yakan peeling oydu. özellikle topukları yumuşacık yapıyordu ama. Onu sürerken bebek sever gibi uyguluyordum. Diğerlerinde hafifçe bastırıyorum. Life döküp de deneyebilirsiniz. Bir iki kere denemiştim ama etkilerini hatırlayamıyorum. ^^;

28 kasım 2015 17:29