vajinada nohut büyüklüğünde şişlik iltihap gibi?

nasıl geçer? ara sıra böyle kadınlarda çıkabiliyor şu an doktora gitmek istemiyorum covidden ötürü.

1. Ne olduğunu nasıl teşhis edip de şunu yap geçer diyelim süslü. Doktorlar bile belirtileri iyice inceleyip karar veriyo. Nohut büyüklüğünde dediğin baya büyük yani, gidilmez mi doktora? Gitmiyosan da bekle geçer İnşallah kendi kendine. Geçmiş olsun.

13 mayıs 2021 18:48

2. Klitorisimin üstünde tam vajinamın başlangıcında normalde bazı kadınlarda orada nohut büyüklüğünde bir şeyler oluyormuş. Clitoral hood adı başta o sandım sonra bugün bi canımı yaktı baktım kızarık sivilcemsi bir şey bacaklarımla sıkıştırıdğımda acıyo falan. Antibiyotik kullanmak lazım herhalde

13 mayıs 2021 18:55

3. Süslü iltihaplı sivilce olabilir o bölgenin temizliğini iyi yap biraz bekle normal sivilcenin geçme süresi kadar birkaç gün. geçmezse gidersin doktora

13 mayıs 2021 19:33

4. A3 kendi kendime teşhis koymadım doktor değilim, iltihap vb olabiliyor dedim sadece? Clitoral hood olabileceği de söylendi, bu bir hastalık vs de değilz. şu an doktora gidemem dedim sadece ilaç tavsiyesi falan da istemedim kimseden. Bu kadar gerilmenize gerek yok.

13 mayıs 2021 19:54