vajinal akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu için nioli yağı kullanan var mı?

her iki sorunum için de doktora gittim ayrı ayrı tedavim sürüyor şu an öncelikle. ama bu yağ için aşırı olumlu yorumlar okudum sürekli antibiyotik kullanacak halim yok ilaçlarım bitince bu yağdan kullansam ara ara oluşumu engeller mi süslüler faydasını gören oldu mu?

1. ben kullanıyorum bir süredir (gizlinot: yaklaşık iki senedir vajinal mantarım var). inanılmaz faydasını gördüm diyemem. mucizeler yaratmadı. koku itibariyle daha temiz hissettiriyor.

25 ağustos 2024 22:53

2. sür de gör ebeninkini. doktora sorsaydın nioli yağını da alıp cehaletini bi tarafına soksaydı senin

25 ağustos 2024 23:12

3. Bana iki farklı kadın doğum doktorum önerdi ki biri acibademde. Gercekten çok ilginç kafalar. Mucize değil ama ben de fayda gördüm suslu. Art de huile aldım ve her sabah temiz iç camasirima bir damla damlatiyorum

25 ağustos 2024 23:41

4. Yok sürmücem anonim 2. Bacaklarımı tepeye dikip vajinadan içeri boşaltcam nasıl fikir?

Ben de en kötü ben de bir etkisi olmadı yorumlarını okudum süslüler denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Esra ezmecininki baya övülmüş hangi marka iyi son anonim?

26 ağustos 2024 00:19

5. antibiyotik kullanmaktan kaçıp nioli yağı kullanarak farkında olmadan alerjik reaksiyona sebep olabilirsin onun bunun ağzına bakıp her duyduğuna atlama. idrar yolu enfeksiyonunu zaten yağla falan geçiremezsin onu komple unut.

26 ağustos 2024 00:26

6. Bu ülkede insanların ciddi şekilde okuduğunu anlama problemi var acınası. Ben zaten antibiyotik kullanıyorum ama bitecek değil mi bu ilaç 7 tane kaldı! Ömür boyu antibiyotik mi kullanacağım? Şaka mısınız ya ayy size laf anlatıyorum bi de

26 ağustos 2024 01:25

7. Ss tıbbi yağ olması lazım.her markanın yağı alınmaz.art de huile tavsiye ederim.1 damlayı geçme yanma yapabilir.bir de bana eczacının önerisi oldu.bir pet şişenin içine her 100 ml su için 1 damla nioli damlat 500 ml su için 5 damla ediyor bunu duşta genital bölge durulama suyu yap.hepsini tek seferde kullanmana gerek yok.şişeyi güzelce salla 2 veya 3 kullanım elde edebilirsin. Temiz içme suyu olsun.duştan çıkarken bu suyla söyle bir yıka dış genitalini ve tekrar su kullanma.nioli yağlı su kalsın vucudunda.

26 ağustos 2024 02:28

8. Gereksiz yorumları ciddiye alma.yaşamayan anlamaz bilemez.hekimden değil çekenden sor demişler.geçmiş olsun ss

26 ağustos 2024 02:29

9. Bazı kadın doğum doktorları gerçekten de öneriyor bunu ama ben pek fayda görmedim

26 ağustos 2024 09:12

10. Bende tek işe yarayan çişimi tutmamak, ilişkiden sonra işemek ve sürekli su içmek, susuz kalmamak oldu.

26 ağustos 2024 09:14