vajinal enfeksiyon için flagyl isimli antibiyotik reçete etti doktor?

ağzımın tadı bi garipleşti, kahve içiyorum tadı yok gibi. garip bi his var ağzımda. bu geçer mi? 10 gün kullan yazmış doktor ilaç için.

1. geçse de geçmese de kullancaksın kahven mi önemli amın mı ?

2 haziran 2023 10:16

2. Hahaha a1 siniri bi noktada haklı

Antibiyotik çok iyi tertemiz olacaksın ama yan etkisi var meral etme içtikçe azalacak yan etki

2 haziran 2023 10:27

3. ay napim ama bunlar hassas şeyler kızlar hiç önemsemiyo üzülüp sinirleniyorum

2 haziran 2023 10:30

4. Bitiricem bırakamam süslü sadece bu böyle sonuna kadar devam edecek mi çok şaşkınım çok kötü geliyo herşeyin tadı gece de kabuslar gördüm saçma sapan hahaha

2 haziran 2023 10:31

5. cranberry li vitaminde kullan

2 haziran 2023 10:58

6. flagyl leş bir antibiyotik bağırsak enfeksiyonu için kullanmıştım ben de on gün ağzıma etmişti. bu tür yan etkiler yapıyor maalesef

2 haziran 2023 11:27

7. Yok etmeyecek

Ağzının tadını bozuyor ve mide bulantısı yapıyor

Kutunun yarısına falan gelince azalıyor

2 haziran 2023 11:34

8. Teşekkürler süslüler

2 haziran 2023 11:38

9. Antibiyotiklerin cogu mideyi bozuyor ve agiz tadini mahvediyor. Ilac bittikten sonra da bir kac gun devam edebilir. Mide koruyucu almaniz belki yardimci olur. Benim dikkatimi daha cok kabus gormeniz konusu cekti. Annem Avelox aldiginda halusinasyon gormustu. Bilinen yan etkisi imis. Cok korkmustu. Sizin de bu tip yan etkiler olabilecegi aklinizda olsun. Ilaci birakmayin ama dikkatli olun.

2 haziran 2023 13:21