vajinal fitil kullananlar bakabilir mi?

biraz önce kullandım yerde tansiyonum düşmüş şekilde yazıyorum. çok zorlandım en son bastırınca yapabildim ilk hissediyodum ve ucunu görüyordum. su an görmüyorum ve bastırınca hissetmiyorum. bunun ideali nedir ve kolay bir yöntemi var mı yarında kullanıcam :(

1. Ön kameramdan baktım bacaklarımı ayırıp vulvayı iki elimde açınca gördüm. Ne kadar itttirsemde görüyorum normal mi :/

19 kasım 2020 02:02

2. Parmağınızla itince içerde kaybolması lazım yani parmağınızı sokunca fitile değmeyeceksiniz.

19 kasım 2020 02:12

3. Sırtüstü yatın. Ayaklarınızı yere üçgen basıp pelvisinizi yukarı kaldırın. Sonra iyice ittirin içeri arasanız bulamayacak kadar. Stresten kurumuşsunuzdur ondan girmiyordur. Stres yapmayın.

19 kasım 2020 02:18

4. Bu işlemi ayna karşısında yapmanıza gerek yok. Yatakta, uyumadan önce yapın. Gece boyu ayağa kalkmamanız gerekiyor çünkü. Orta parmağınızla itebildiğiniz kadar itin körlemesine.

19 kasım 2020 02:19

5. Teşekkür ederim yarın bu şekilde deneyeceğim. Şu an hareket ettikçe acı hissediyorum tahriş olmuş gibi. Cünkü zorladım yapamadım :( bakalım yarın sabah

19 kasım 2020 04:21

6. Fitillerin disi jel yapidadir daha kolay kayip iceri girmesi icin. Ama herkesin vajinal sivisi onu aktive etmek icin yeterli olmuyor ve giriste zorlaniliyor. Tavsiyem iki damlacik suya degdirip hic vakit kaybetmeden ittirmeniz.

19 kasım 2020 09:00