vajinal fitil kullananlarrrrr?

3 gündür kullaniyorum kremle birlikte doktor vajinit oldugunu söyledi sarı yoğun bir akıntım geliyor normal mi sizce kullanmadan önce boyle degildi

1. Gece yatarken ovülü atıyorsun içeri.sabah ve gün içinde krem gibi akıyor.gayet normal.sorun yok.akıntıdan rahatsızsan 2 3 kat havlu peçete koy çamaşırına.akıntı bitince atarsın.hijyenik olur

28 ağustos 2023 01:34

2. Akıntı ne zaman geliyor öncesinde enfeksiyon varken ve normalde ne renkti bir şey yazmamışsın

28 ağustos 2023 03:04

3. kaşıntı kırmızılık yanma kötü koku vardı akıntım da vardı okey ama beyazdı yani içinden enfeksiyon mu çıkıyor napiyor

28 ağustos 2023 04:24

4. a1 öyle yapiyorum süslüm umarım hepsi sökülürr ya kırmızılığı falan geçti

28 ağustos 2023 04:24

5. Cok normal süslü. Sıķ sık ic camasir degistr gunde 2 3 kez ve yuksek derecede yikayip ütü bas ağ kismina

28 ağustos 2023 05:16

6. Ben de kullandım bir kez fitil bende tersi öncesinde beyazımsı sarımsı bir akıntı oluyordu. Fitilin ilk 2-3 günü beyaz akıntı oldu sonra normal ilaç akıntısı şeklinde oldu. Ama benimki mixovul 7 günlük olanlardan belki farklıdır. Fitil kullanınca illa o ilacın dışarı akmasından akıntı karakteri değişiyor

28 ağustos 2023 13:10

7. a2 yaa ben de mixovul kullanıyorum şuan kokusuz sarı bi akıntı geliyor bakalım bitmesine 4 gün var

28 ağustos 2023 14:01

8. Benim 3. günden sonra enfeksiyonum baya hafiflemişti akıntılar da kısmen azalmıştı. Zaten antibiyotikler 3. günde etkisini göstermeye başlıyor. Son 3-4 fitilde sadece ilaç rengi akıntı oluyor. Bilmiyorum fazla bilgi mi ama ilk gün kalkınca aşırı su şeklinde akıntı olmuştu bacaklarımdan akacak şekilde. Sonraki günlerde kademeli azalmıştı

29 ağustos 2023 02:45