vajinal kuruluk belasiyla ilgili?

merhaba susluler. daha once bu konudan doktora gittim. hormonal degerlerimde bir dengesizlik yok, prolaktin ust sinirda cikiyor sadece genelde. ve kisilerle de alakasi yok cunku mast. yaparken cok cok yukseldigimde bile oyle bir islaklik olmuyor bende dis kisimda. ici islak oluyor ama disarida yok. sevisirken de bunun sıkıntısını cekiyorum dısarısı hemen kuruyor kayganlastirici kullansam bile, haliyle aciyor. libidosu yuksek biriyim bu arada. boyle bir sey yasayan var mi? cidden anlayamiyorum kendimden baska da duymadim yani

1. Öncelikle geçmiş olsun gerçekten çok can sıkıcı bir şey, ben de daha önce bundan çektim. Rahim duvarı kalınlığıyla alakalı bir durum olabilir, bir daha doktora gittiğinizde onu sorabilirsiniz. Daha önce gittiğim bir doktor duvarın kalınlaşması ve dolayısıyla kuruluk probleminin gecmesi için jel benzeri bir şey vermişti 1 hafta kadar kullandıktan sonra düzeldi ve bir daha oyle bir sorunla karşılaşmadım.

25 mart 2024 23:36

2. suslucum tesekkur ederim. en son gittigim doktora utana sikila soyledim artik sirf kuruluk icin geldigimi. vajinal muayene yapti iceride bir enfeksiyon, mantar, yara vs goremedi. icerisi normal dedi. ama boyle bir sorun var iste var:( bazen sirf kadin cinselligi oldugu icin pek umursamadiklarini dusunuyorum.

ainara jel yazdi, bir faydasi olmadi. cidden canimi sikiyor yillardir boyle. hem ben kotu hissediyorum hem de karsimdaki ondan tahrik olmadigimi vs dusunuyor. sevismenin havasini bozuyor ikide bir kayg. kullanmak. eksik hissettiriyor bir yandan da. boyle gidecek herhalde bu..

25 mart 2024 23:42

3. a3 sana da uzuldum suslu ya:( aseksuel olsam daha mi iyiydi acaba ben baya istekliyim cunku. bazen mast yaparken ben bile sinir oluyorum durup durup kendimi islatmaya. sevismeyi cok daha fazla etkiliyor.. :(

bir yumurtlama donemimde gayet iyi oluyor iste

26 mart 2024 00:00

4. roaccutan Tedavisi gördüyseniz bir kaç yıl o yapıyor

26 mart 2024 00:13

5. Ss sen bensin sanırım, benim de prolaktin değerim bir tık yukarda normalde bu libidoyu da baskılıyormuş ama benim de baskılanmış halim buysa bilemiyorum... baya yüksektir libidom ama ben de ilişki sırasında kuruyunca partnerlerim hemen anlam çıkarmaya çalışıyorlar, isteksiz misin neden vs. bir de anneme sjörgen teşhisi koyuldu, acaba bu yüzden mi bende de mi var, hamile kalmak istesem bunu da etkiler mi diye endişeleniyorum bazen. Seks sırasında da arada oral seksle devam edelim istiyorum bu sebeple ama buna da uyum sağlayacak partner bulamıyorum

26 mart 2024 00:25

6. a5 guldum suslu ya cidden bir de prolaktin dusuk olsa ne olacak kim bilir.

ya hamile kalmak istesen 25 prolaktine yuksek diyorlar dusurmen gerekiyor, ama normalde 25 cikinca bir sey olmaz diyor doktorlar. e oluyor iste?? hayatimin gayet onemli bir alanini etkiliyor yani allahin gucune gidip daha buyuk dert vermesin de.

inanin kac defa "insallah bir enfeksiyon mantar falan vardir da tedavi olurum gecer" umuduyla gittim doktora. hep boyle olacagini dusunmek uzuyor cunku.

26 mart 2024 00:50

7. Ss valla anlattıkların çok benzer geldi ya iyi de hissettim ama ortaklaşınca. Benim gebelik açısından endişem bu bahsettiğim otoimmün hastalıkla alakalıydı ama prolaktinden ziyade.

Bu arada ben de mantar vs enfeksiyon yaşamıyorum bağışıklığım güçlü olduğu için sanırım ama zaman zaman çok tahriş olduğumda faunamın da bundan etkilendiğini farkediyorum. Yani mantar enfeksiyonu bu kuruluğun sonucu değil de dolaylı yoldan sebebi olabiliyor araştırdığım kadarıyla.

Hepimize sağlıklı cinsellikler diliyorum

26 mart 2024 01:45