vakko monogramlar mı beymen çantalar mı daha şık?

bu ikisi arasında hangisini seçerdiniz? fiyat olarak değmeyeceğini düşünenler, kalitesiz veya özgün tasarım olmadığını düşünenlerin düşüncesini değil beğenen kişilerden yorum bekliyorum. teşekkür ederim.

1. Bende de vakkonun süet koleksiyon çantası var spor şık duruyor ve çok kaliteli duruyor. Bana Beymen çantalar Pazar malı gibi geliyor. Hangisi orijinal hangisi sahte anlayamıyorum belki de sorun bendedir. :(

2 şubat 2019 21:38

2. Vakko monogram kesinlikle. Beymen de kullanıyorum ama vakko asla eskimiyor

2 şubat 2019 21:43

3. Beymen o kadar indirime giriyor ki bazen hevesimi kaçırıyor. 599 liralık ürün 99 liraya inince çanta o kadar mı kalitesiz de böyle bir indirim yaptılar diyorum. Hem Beymen hem Vakko kullanmış biri olarak kesinlikle Vakko derim.

2 şubat 2019 22:09

4. beymenin çantaları kalitesiz, tasarımdan bağımsız olarak söylemek gerekirse. birinden birine harcama yapacaksanız vakko.

3 şubat 2019 01:24

5. Vakko. Çok net Vakko. 3 senedir çantayı günlük çanta olarak kullanıyorum, yerlere atıyorum. Su an size göndersem dün aldım desem inanırsınız, hiç bir kenarında çiziği yok bırakın dikiş patlamasını falan. Siyah almıştım, renk değişikliği gibi bir problemi de olmadı haliyle. Altın Sarı metalleri var, hiç solmadı.

3 şubat 2019 01:33

6. Hepinize teşekkür ederim süslüler. Morhipo beymenleri hakkında fikrim yok. Boynerden iki yıl önce aldığım beymen çanta hala dün alınmış gibi. Vakko çantalar hazır indirimdeyken alacağım bu kadar memnun kalındığını tahmin etmemiştim :)

3 şubat 2019 05:40