van/merkezli erkekler nasıldır ilişkide?

flörtüm vanlı. üniden sonra tekrar oraya dönmüş ve orda yaşıyor. van erkekleri nasıldır? evlenilir mi?

1. onelıyam şanlıyam kılıcı kanlıyam

özüm sözüm hep birdir ben bu yurda bağlıyam

Çok seksidir tuşba ipekyolu tarafları ayrı gevaş çaldıran menşeili olanlar bambaşkadır vanın yiğitlerini sen en çok bana soracaksın. Kesinlikle evlenilir üç beş çocuk rahat yapılır geniş edeleleri kıllı ama bir o kadar yumuş döşü sayesinde 9 çocuğa kadar kolayca çıkılır. sekste tutkulu ve acayip güçlüdür kolay girer zor çıkar asla yolda bırakmaz. tövbe tövbe ramazan mübarek gün çok eyletme beni hadi ben gittim. buldun mu kaçırma ;)

5 mayıs 2021 17:53

2. Süslü ironi mi yaptın cddi msn anlamadım

5 mayıs 2021 17:55

3. Bu soruya hakettiğinden fazla mantıklı bi cevap vermiş iyice oku analiz et.

5 mayıs 2021 17:59

4. Diğer başlıklarda insanlar deneyimini paylaşmış, başka şehirli erkekleri sordukları başlıkta. Ben de kendi ilişkimde merak ettim.

5 mayıs 2021 18:03

5. İlişki derken duygusal ilişki kastediyorum

5 mayıs 2021 18:04

6. Bi de merkezli olarak kümeyi daraltmış

5 mayıs 2021 18:18

7. Genelleme yapılarak belli bir cevap verilemez bu tarz sorulara. Her yörenin iyisi kötüsü var.

Benim sevgilimde Vanlı. Her yönüyle tanıdığım en iyi erkek. Kadınlara karşı da saçma düşünceleri yok. Birlikte yaşıyoruz mesela ev işlerine benden çok katılım sağlıyor. Batılı babam bile bu kadar değil. O nedenle genelleme yapamam ama sevgilim özelinde durum bu.

5 mayıs 2021 18:49

8. Anonim 5 teşekkğr ederim. Vanda mı yaşıyosunuz? Baika şehirde mi? Benim erkek arkadaşım ev işlerinin kadında olması gerektiğini düşünem biri sanırım

5 mayıs 2021 18:52

9. Vanda yaşamıyoruz süslü o vanlı. Biz başka bir şehirde okuyorduk.

O kafa yapısındaysa bence bulaşma.

5 mayıs 2021 19:01

10. Memleketinden uzakta yaşamasıda iyi bir şey bence. Benim erkek arkadaşım ordan taşınmak istemiyor mesela. Senin ilişkinde hep mutlu gitsin

5 mayıs 2021 19:03