venüs’ü başak burcunda olanlar var mi?venüs başakta  pek sevilen bir konumda değilmiş?siz nasıl birisiniz?

ben genel olarak zor beğenen ve ilişkilerde takıntılı biriyim🤢hiç sevmiyorum bu yönümi

1. venüsüm başak ve iyi bir astrologtan doğum haritası analizi almıştım. venüs başakta olunca romantik ilişkilerde detaycı, mükemmeleyetçi ve şüpheci oluyorsunuz. bende hepsi var. ki kendi karakterimle çok zıt, asıl sorunda bende burada meydana geliyor .biriyle tanışıyorum başta çok güzel rahat, ılımlı bir insanken işler ciddileşip aşk başlayınca ben detaycı, plancı, şüpheli bir insana dönüşüyorum ve bu değişim karşımdakini de geriyor. bir ex sonradan bana kötü niyetli değilsin ama biraz sinsi gibisin istediklerini alttan yaptırmaya çalışıyorsun gibi hissetmiştim o dönem dedi. bunu söylemesinin sebebi bu değişim onda başta yüzüme güldü sonra işin rengi değişti gibi bir algı yaratıyor.

20 temmuz 2022 14:06

2. Venusum basak. Ben bunu ogrendikten sonra hareketlerim daha bi anlamli gelmeye baslamisti. Cunku ben terazi burcuyum, tam bir terazi gibi iletisime cok acigimdir, flortoz bir yapim vardir, cok rahat sohbet acar, kasmadan konusurum. Gel gor ki konu iliskilere gelince bu rahatligimdan eser kalmaz. Asiri sorgulayici, kili kirk yaran her seyden suphe eden, hep bir sorun arayan huzursuz bir insan oluyorum. Cok zor guveniyorum hatta cogu zaman guvenmiyorum. Arkadasken tam bir terazi olup konu azicik ciddilesince nasil bu kadar degisebiliyorum fikrim yok. Pek memnun degilim bu konumdan.

20 temmuz 2022 15:17

3. anon4 ben de teraziyim, ben yazdım sandım okurken.

20 temmuz 2022 16:15

4. Yükselenim terazi venüsüm başak ve 12.evde. Başta müthiş hoşlanırım deli deli olurum çok ister çok düşünürüm ama adam gelsin ilişki başlasın kusurları bir bir gözüme batmaya "yine olmayacak" hisleri su yüzüne çıkmaya başlar. Çok yorucu. Hiç olmaması inanın daha iyi, başlayıp başlayıp bitmesi yıpratıyor. Güya venüsün sevmediği bi konum ve ev ama erkeklerden ilgi çekme konusunda hiç sıkıntı yaşamadım hatta daha az olmasını isterdim. Progresste venüs aslanda geriliyor onun da etkisi var mıdır bilmiyorum

20 temmuz 2022 16:58

5. Ben de teraziyim ve aynen dediğiniz gibiyim

Aşırı kötü bir yerleşim ya.

Yüzümüz gülürmü :/

20 temmuz 2022 17:03

6. Hepimiz mi terazi- basak :)

Ben umudumu kestim sanirim. Artik kafamda kurdugum varsayimsal kisi icin bile eleyici seyler bulabiliyorum.

20 temmuz 2022 17:27

7. A2 benim de güneş aslan yükselen terazi venüs başak :)

20 temmuz 2022 17:31

8. anon2 gel sana sarılayım. benim arkadaşlarım o kadar şoka giriyordu ki olanlara bir tanesi benim sevmeye başlıyınca kaybetme korkusu frekansı yaydığımı bu yüzden de erkeklerin benden uzaklaştığını iddia ediyordu ahahahha bir arkadaşım da akrabalarından biri büyü falan yaptırmış olabilir mi kısmetin kapansın diye demişti.

ben bilim yolunu seçtim, terapiye başladım ve dedim ki "benim ilişkilerim hep çok güzel, çok yüksek başlıyor sonra birden karşımdaki insan benden kaçıyor" bunun benimle bir alakası olması lazım çünkü neredeyse 6 kez falan aynı şey yaşandı. gerçekten başta beni çok içten seven erkekler birden benden çekinmeye başlıyorlar. bu başta aşık oldukları insanla venüs başak karakterim arasındaki zıtlık sebep oluyor buna. artık ilişkilerde fevri davranmadan zamana yayıp daha sakin olmaya çalışıyorum ama son ilişkimde de biraz batırdım ve bu ayrılığı atlatmaya çalışıyorum şu an. en kötüsü de ben normal olsam çok güzel bir ilişkimiz olurdu düşüncesi...

20 temmuz 2022 17:56

9. benim de burcum terazi, venüsüm başak. diğer cevaplara benzer şekilde oldu hep aşk hayatım.

minik kusurlardan dolayı inanılmaz soğuyorum ve saçmalık derecesinde şüpheciyim. asla güvenmiyorum.

yine başka bir cevapta olduğu gibi ilk başta inanılmaz ilgili olan erkekler bir anda nedenini çözemediğim şekilde kendilerini geri çekiyor. ben de enerji olarak ittiğimi ya da farkında olmadan bir şey yaptığımı düşünüyorum :|

20 temmuz 2022 18:10

10. Saka mi. Gunes terazi, yukselen aslan ve maalesef venus başak. Hepinizle cok benzesiyorum. Bende daha çok kimseyi begenmeme durumu var. Kimse bana layik degil, layik gorduklerime de ben layik degilim gibi bir kısır döngüm var.

20 temmuz 2022 23:14