venüs oğlak 6. evde hep bir mutsuzluk mu veriyor aşkta??

hiç mi mutlu olamayacak bu süslünüz :(

1. Tatmin olamama veriyor süslüm bem de oğlak venüsüm ve 6. Evde. İlişkilerde tatmin olamıyorum, duygusal bağ kurmam zor oluyor

25 haziran 2023 19:59

2. (yazar: Proserpina) venüs 6. evde: kişinin ilişkilerde metalaşması. görmek istediği sevgiyi ve ilgiyi alamaması. i̇lişki için sosyal ve maddi açıdan yaptıklarının öneminin anlaşılmaması. platonik veya sağlıksız ilişkiler yaşanabilir. kendisiyle birlikte olmak isteyen erkekler onun güzelliğine kapılarak gelir ama ilişkideki sosyal beklentilerini, görmek istediği ilgi ve sevgiyi göz ardı eder. Aynı zamanda proserpina böyle demişti.

25 haziran 2023 20:02

3. Süslüm aksine pek sağlık problemi yaşamam ben, 7. Evim boş ama :/

25 haziran 2023 20:19

4. (yazar: tambirpandaaaa) teşekkür ederim süslüm :/

25 haziran 2023 20:19

5. 7. Ev kova, yöneticisi satürn 8. Ev koç burcundaymış az önce araştırırken gördüm süslüm alakam yoktur bir bakayım herkes soruyor diye baktım. Umutsuz bir vaka olduğumdan bunu da deneyim demiştim

25 haziran 2023 20:24

6. ciddi ve disiplinli erkeklerden hoşlanabilirsin. erkekte statüye önem verebilirsin. aşk ilişkilerinde mıç mıç sevmezsin biraz daha arkadaş seviyesinde başlamak isteyebilirsin. belki senden yaşça büyük birileri olabilir. iş yerinde flört sevgili kişileriyle tanışabilirsin. iş yerindeki kadınlardan destek görebilirsin. çalışma ortamın rahat olabilir. çalışma masan düzgün, masanda çiçek biblo olan insanlar venüsü 6. evde oluyor tabii ay ile arasındaki açıya da bakmak lazım.

25 haziran 2023 21:41

7. Yükseleniniz yengeç mi? Diğer soruya da yazmıştınız sanki, eğer öyleseyse tüm burç ev sistemine göre 7. Evde oluyor venüsünüz.

25 haziran 2023 22:43

8. Yok süslüm aslan