Venüs kova gibi sevgiliye arkadaş gibi davranmaktan
Venüs akrep gibi asla sevdiği kadar sevilmemekten
Venüs başak gibi kısmetsiz olmaktan iyidir. (gizlinot: Diğerlerine göre daha potansiyelli yinede)
Asla bir venüs balık, boğa, terazi gibi de olmaz ama venüs oğlak yukarda saydığım 3 konuma bin basar
Teşekkür ederim süslüm ama hep böyle laf sokmalı ayrılıyorlar. İstediğimi biliyorum karşımdakini tanıyınca da soğuyorum.
Ben Venüs oğlağım ve oğlak steltyumum da var. Güneş oğlağım ayrıca. Bana arkadaş, sevgili her şeyde soğuk nevale diyorlar ama artık takılmıyorum. Böyle olmak daha iyi. İlk kez tanıştığım bir insan ile neden hemen yakın olayım. Hareketlerini, konuşmasını, konuştuğumuz konuya bakış açısına göre zamanla sıcak davranıyorum. Kendimi böyle güvende hissediyorum çünkü. Kadın erkek fark etmez herkese böyle davranıyorum.
Sonradan da yakın olduğum kişiler en başta çok soğuktun ama aslında öyle değilsin derler. Çünkü mantıklı olan yeni tanıdığın insana yakın olmamaktır.
Selamlar venüs mars uranüs neptün yükselenim oğlak :d dikiş tutturabildiğim bir ilişkim olmadı şu zamana kadar. Bende başlangıçta soğuk davranıyorum hemen açamıyorum kendimi hatta anlatmaktan çok dinlemeyi seviyorum. Bu yüzden bana biraz zaman ayırmayan kişilerce sıkıcı ve tutuk bulunuyorum.
Merkür venüs mars neptün hepsi oğlak süslüm benim de stelyumum var ve dediğin gibi başta dinlemeyi severim. Anlatsın ben dinleyim, hemen kendimi açamıyorum. Biraz kurcalaması gerek, samimi olduğuna güvenmem gerek birşeyleri paylaşabilmek için. Bunlar olmayınca ve özellikle de dediğiniz gibi bana vakit ayırmıyorsa siliyorum direkt. Güven vermiyor. Sonra karşı taraf bana yapıştırıyor soğuk nevale etiketini. Canım sıkkın, bu kaçıncı başarısız ilişkim bilmiyorum.
güneş akrep, ay burcum aslan. şöyle tutkulu bir aşk yaşamalık ikiliyle venüs oğlak çaaat diye çakışıyo benim ya. flörtü geçsem her şey çok güzel olacak, çok iyi açılacağım aslında ama o mesafeli soğuk nevale halim uzak tutuyor herkesi. yani ben de yakınlaşamıyorum yaklaştırmıyorum da böyle garip bir durum. tutsam bırakmıcam aslında lol :d