versace türkiye distribütörü kim?

sb

1. Evet benim

24 mart 2022 20:31

2. hayır benim

24 mart 2022 20:34

3. (link: https://googledaariyim.com/?q=Versace+T%C3%BCrkiye+distrib%C3%BCt%C3%B6r%C3%BC )

24 mart 2022 20:34

4. Adnan Oktar di bence afagahhasgjk zira evde Versace koltukları bile varmış

24 mart 2022 21:14

5. Hakikaten sözlük hergün daha da kötüye gidiyor bunu anladım, doğru düzgün soru sorup cevap alamıyoruz, üzücü.

Değerli a3, googleda arama yapmayı ben fe akıl etmiştim. Fakat güvenilir bir sonuç bulamadığım için buraya sordum.

24 mart 2022 21:50

6. Kozmetikte mm kozmetik

24 mart 2022 22:12

7. Versace mm kozmetik tarafından getirtiliyor türkiye'ye.

24 mart 2022 22:25

8. a8 ve a9, çok teşekkürleeeer.

24 mart 2022 23:26

9. a10,

Google araması yapınca ilk MM group dahilinde olan Magna kozmetik çıkıyor. Magna Kozmetiğin Google değerlemdirmesi 1 yıldız ve 2 yorum var. Ayrıca, doğru diyorsunuz MM group'un websitesi de çıkıyor. Fakat websitesi eski ve biraz kötü durumda olduğu için, ayrıca Şikayetvar'da sahte ürünle ilgili baya şikayet olduğu için güvenemedim, kusura bakmayın.

Bilindik yerlerden Versace parfümü alan varsa üzerinde distribütör ismini görmüştür diye soru açtım. Bu kadar toksik ortamda soru açmamış en az 15-20 dakika arama yaptığıma emin olabilirsiniz.

25 mart 2022 15:28

10. a10, ayrıca belirtmeyi unutmuşum, önceki anonimlere teşekkür etme nedenim beni aydınlatmaları değil. Sadece doğru düzgün cevap vermemeli. Tabii, onlar da aynısını söylediği için güvenim arttı.

25 mart 2022 15:31