vesvese nasıl geçer süslüler? yardım eder misiniz?

şu sıralar hayatımın zor bir dönemindeyim. doktorluk bir durumum olduğunu düşünmüyorum. vesveselendiğinizde ya da bir şeyi çok taktığınızda ondan nasıl kurtuluyorsunuz? birbirimize destek olalım mı?

1. vesvese yazdığın için inançlı olduğunu düşünerek yazıyorum. her gün inşirah suresini oku. zamanında bana çok iyi gelmişti. hastanelik olmak üzereydim ama antidepresan kullanamayacağım bir dönemdeydim ve iyi geldi kesinlikle. bir de ayetel kürsi okuyordum her gün ben.

20 kasım 2024 15:44

2. Teşekkür ederim süslüler. Çevremde konuştuğum insanlardan birinin söylediği şu basit söz de beni baya etkiledi: düşündüğün o kötü şeyler olmayacak. Olacak sanıyorsun ama olmayacak, vesvese zaten bu demek dedi. Henüz gelmemiş günler için planlar yapıp duruyorum bugünümü ziyan ediyorum dolayısıyla ben de. Durdurmaya çalışıyorum, sağlıklı olmadığının farkındayım ama elimden gelmiyor işte. Tavsiyelerinize uyacağım.

Bir de maydonoz ve ıspanak kürünün işe yaradığını söylüyorlar, deneyen var mı? Bitkisel tedavi alıp işe yaradığını düşünen var mı? Hangi çaylar zihni rahatlatmaya yardımcı olur sizce?

21 kasım 2024 10:14