vigo saç kurutma makinesi saçı yıpratıyor mu kuaförümün dediği?????

süslüler şimdiye kadar hiç kullanmazdım saç kurutma makinesi saçı yıpratır diye. kuaförüm bugün tam tersini söyledi kendi haline kuruması daha zararlı daha çok yıpranır saçların dedi. saçlarım dalgalı bu arada dedim vigoyu bir deneyeyim. saçlarım çok güzel oldu. ama korkmuyor değilim ısı sonuçta nasıl kırmasın ki saçı? saçlarım zaten kötü iyice kötü olsun istemiyorum. bilenler aydınlatsınnnn

1. ablamın saçları kıvırcık şekil vermek için hep kullanıyor neredeyse ekstrem hiç bir yıpranma olmadı şimdiye kadar, saçınıza düzenli bakım yapıyorsanız sorun olmaz.

10 ağustos 2021 15:05

2. süslüm geçen gün okuduğuma göre saçın dış katmanını oluşturan keratin proteininin yapısı, boyalı ve yıpranmış saçlarda 140 derece üzerindeki ısıda bozulmaya başlıyormuş. yani saçtaki ısı hasarı kurutma makinesinden ziyade elektrikli şekillendiricilerin çıktığı sıcaklıkta meydana geliyor. elinize tuttuğunuz zaman cildinizi yakmayacak ılık ayarda makineyi sabit tutmadan saçta gezdire gezdire kurutursanız sorun olmaz diye düşünüyorum. öncesinde gerekli nemi saç bakım ürünleriyle saçınıza sabitleyin ve fazla ıslaklığı havluyla nazikçe alın.

10 ağustos 2021 15:13