vionine kore kozmetik markasının çalışanının yaptığını gördünüz mü resmen küfretmiş ????
bu süreçte bir sürü marka yardım ve yardım kampanya yapıyor. korendynin yaptığı rezillik ortada ama beterin beteri varmış. vionine depremin ilk günlerinde kampanya yapmıştı ve saçmalıktan ibaretti. sitelerinde satılına 500-600 liralık ürünlerden satın alırsak bağış yapacaklarmış. bende müşteri olarak tepki gösterdim ve mesajıma cevap bile vermediler. o süreçte bir sürü insan paylaşmıştı ve eleştirmişti. takip ettiğim sevdiğim hesaplardan olan marskackinlari da hikaye atmıştı ve marka zaten gönderiyi sildi. meğer olay bu kadarla kalmamış. kıza twitterdan bir hafta önce marka çalışanı küfretmiş. kız bunu bir hafta sonra görünce hakaretten dolayı markayı dava etmiş ve hikayesinde paylaşmış. şok oldum yaa markanın sayfasındaki yorumları silmişler hatta markaya etiket bile yapılmıyor. bir sürü insan tepki göstermiş ama kızı baya bildiğin twitterda linçlensin diye adını hatta profilinin linkini vererek hedef göstermişler. markalarda çalışanları da iyiyice zorbalaştı yaa üstelik bunu herkese yapıyorlar. kıza resmen dalyarak yazmışlar. hikayeleri görünce şok oldum. kız yine az tepki vermiş ben olsam küfür kıyamet paylaşırdım. bunu da buraya unutulmasın diye yazıyorum çünkü o siteden bende alışveriş yapıyordum. böyle bir yerden bir daha asla ürün almam.