vize aldıktan sonra konaklama yeri değiştirildi diye vizesi iptal olan var mı? ?

süslüler dün facebook ta ki bir grupta 11nisan da schengen vizesi çıktıktan sonra otelini değiştirdiği için birinin vizesini iptal etmiş konsolosluk. ülke çek cumhuriyeti. başına daha önce böyle bir şey gelen veya duyan var mı?

1. çok saçma düşününce. çünkü ülkeye girişte nerede kalacaksın diye sormuyorlar bile çoğu zaman. yalandan bazen bi neden geldin diyor turistik diyip geçiyorsun. nerede kalcağını sorsa bile gösterdiğinde vizede ne gösterdiğini nereden bilecek. vize gelene kadar bazen uçuş tarihi geçiyor o ne olacak o zaman

28 nisan 2023 10:49

2. bencede çok saçma süslü ama Çek bunu hep kontrol ediyormuş yorumlarda okudum daha önce başına gelenlerde olmuş. bende ispanya dan vize aldım yeni ve sonrasında konaklamamı iptal edip başka yerden yaptım. benim başıma da aynısı gelir diye korkuyorum

28 nisan 2023 10:53

3. bilmem çekyaya yakın zamanda gittim pasaporta şöyle bi bakıp geri uzattı

28 nisan 2023 11:38

4. İspanya daha rahat çek'e göre bence sorun olmaz.  Pasaport kontrolünde sorun olursa da açıklarsın ama hiç sanmıyorum.

28 nisan 2023 12:43

5. Bu arada aynı kaygıyı ben de yaşadım. Gezimdeki otellerden birini değiştirmem gerekti vizem geldikten sonra. Bu tarz yorumlar ben de görmüştüm. Ama bir sorun olmadı.

28 nisan 2023 12:45

6. a3 sen nerden almıştın vizeyi? benim korkum kontrolden geçerken sorun olması değil onu zaten açıklarım. ama gördüğüm kişinin uçuşuna iki gün kala vizesi iptal edilmiş mail atmışlar.

28 nisan 2023 13:07

7. Çek'ten aldım

28 nisan 2023 14:29

8. macaristan vizesi alırken göstermelik otel rezervasyonu yapıp 2-3 gün kala rezervasyonu iptal etmiştim. başıma bir şey gelmedi. diğer ülkelerde böyle bir şey yapmadım ama araştırınca hep takip ediliyor, böyle şeyler yapmayın falan yazıyorlar. ama ne kadar uygulamaya konuluyor hiçbir fikrim yok. 4-5 farklı avrupa ülkesinde pasaport kontrolünde hiçbir şey sorulmadan geçtim, orada pek sorun çıkacağını zannetmiyorum ama konsolosluk peşine düşüyor olabilir kafasına estiğinde.

29 nisan 2023 03:38