vize başvurusu için banka hesabımda para gösteriyoruz ya hani?

schengen için aylardır her ay maaşımın bir kısmını euroya çevirip euro hesabımda tutuyorum bankada. yani başvuru yaparken de yeterli olur diye düşünmüştüm hiç lira tutmuyorum kredi kartı borcumu kapatıp kalan parayla euro alıyorum. bir arkadaşım lira da göstermem gerektiğini söyledi. bir mantığı var mı bilmiyorum gerçi artık bu başvurularda mantık aranıyor mu onu da bilmiyorum her neyse size sormak aklıma geldi, lira da biriktirmeli miyim süslüler? 6 günlük bir seyahat için başvuracağız ve yaklaşık 2000-2500 euro göstereceğim. buna ek kaç lira olmalı sizce hesapta?

1. arkadaşın sallamış süslü. altın bile gösteriliyor.

16 ağustos 2024 21:16

2. Ben hisse senedi bile gösterdim hiç tl yok hesabımda

16 ağustos 2024 23:50

3. tesekkurler kizlar o zaman hic tl tutmaya ugrasmiyorum. zaten pul oluyor para durdugu yerde

16 ağustos 2024 23:53

4. Sorun olacağını hiç sanmıyorum. Onu bana da bir kişi demişti yok altın euro birikim diye geçiyormuş birikimle tatile gidilmez falan diye. Ben yarısını euro yarısını tl gösterdim ama az para vardı çıktı yine. Önemli olan düzenli para girişi olması.

17 ağustos 2024 04:02

5. Bence maaş hesabınıza tl girdisini de gösterin. Düzenli maaş geldiği için hem euro hem TL'yi gösterin yani bence.

17 ağustos 2024 19:07