vizesiz hem deniz hem de gezi icin karadag mi arnavutluk mu sizce?

artilari eksileri neler sizce? karadag arabasiz zormus ama arnavutluk icin de oyle yazilar okudum. hangisinde daha rahat ederiz ucretler acisindan da ?

1. karadağ çok pahalıydı ya. çoğu avrupa ülkesinden pahalıydı bence bir daha gitmem. genel olarak balkanlar arabasız çekilmiyor

28 temmuz 14:06

2. Arnavutluk'ta belli bir yere gidip deniz tatili yapacaksaniz olur ama onun disinda gezecek bir sey yok pek boktan bir ulke acikcasi. Bu allahin sicaginda gitmezdim ben olsam tiran'a falan. Karadag gorsel olarak cok daha tatmin edici.

Balkanlarda otobus ile ulasim genel olarak cile. Otobusler eski, dogru durust tarife yok, online bilet yok vs vs ama budva, kotor, tivat arasinda duzenli seferler vardi. Yani cok zorlanmazsiniz.

28 temmuz 18:26

3. karadağ aşırı overpriced olmuş durumda uyarayım. ülke güzel gezmek için ama aman dikkat bir sıkıntı yaşamayın yardım istemeniz gerekecek, aşırı kaba ve ırkçı insanlar.

28 temmuz 21:23

4. karadağa gidip de çok güzeldi iyi ki gitmişiz diyen kimseyi görmedim. o ilk meşhur olduğu sene gidip instagram paylaşımlarını döşeyenlerden sonra çivisi çıkmış. çok sıkıcı, küçük ve aşırı pahalı bir yer olduğunu söyledi en son haziranda giden arkadaşım.

28 temmuz 21:37