watsons sürpriz kutu almaya değer mi? 70 lira?

süslüler daha önce hiç bu kutudan almadım, youtube'dan çıkanlara baktım ama sizce kargo ücretiyle bu kutu almaya değer mi? 70 tela:) o plastik duş lifi, diş fırçası, küçük pamuk ve sülfatlı uyduruk şampuan her kutuda fiks sanırım. geçmiş aylarda bazı kutular iyiymiş gibi. geçen ayki 40 liraymış, o bayağı uygunmuş aslında ama o istisna, belki bu ay zam bile yaparlar. ne diyorsunuz? alınır mı? gerçi almak istesem muhtemelen kaçırırım, instagram kullanmıyorum, her gün sitesini stalklamak lazım.

1. Bi ara çok kötü şeyler çıktığı için kimse almıyordu bitmiyordu kutular bence eğer tükenmezse alan birilerinden ne çıktığını görüp almak daha mantıklı aksi takdirde pişmanlık oluyor

17 şubat 2021 19:27

2. Hemen tükeniyormuş ama süslüler, biri kargo alıp videosunu çekene kadar kalmaz, millet yağmalıyor:) 70 lira az değil benim için ama bir yanım da almak istiyor:) işe yarar, düzgün birşeyler çıksa 3-4 tane gene kurtarır ama bilemedim

17 şubat 2021 19:32

3. Watsons'un kargo ücreti alması beni sinir ediyor. Yerinizde olsam almazdım.

Yılbaşı kutusu çok güzeldi diye hatırlıyorum. Onun dışında aşırı iyi bir kutu aklıma gelmiyor.

17 şubat 2021 19:55

4. 70 liramın geleceğini asla bir sürprize bırakamam...

17 şubat 2021 20:24

5. Bence alabilirsin ya 70 lira parası haydi haydi cikiyor..dus jeli sampuan dis macunu falan oluyor zaten.

17 şubat 2021 20:37