wattpad’ten para kazanılıyor mu?

kızlar dalga geçeceksiniz ve haklısınız. malum ekonominin halini görünce kolay yoldan para kazanmanın derdine düştüm. kendim için yazıyordum hikayeler zaten. ama iyi olduklarını düşünmediğim için kimseye göstermedim. bir de lisedeyken eğlence olsun diye yazdığım sabun köpüğü hikayeler vardı. yazarsam kesinlikle kadınları aşağılamayan, küçük kızları bilinçlendirici tarzda vakit geçirmelik eğlenceli bir şey yazmayı düşünüyorum.   daha önce wattpadten patlayıp sonra kitap bastıran ya da tanıdığı olan ya da duymuş olan var mı? iyi para kazanılıyor mu? teşekkürler

1. Yazarlar kitaptan çok fazla kazanmıyor. Asıl para getiren kısım işin boyutunda. Yazdığınız kitap çok tutulup kitleniz artarsa otomatik olarak ününğz artıyor. Takipçi artıyor bu da sponsor olarak yansıyor bu yani

13 ağustos 2018 00:26

2. Çok Teşekkürler süslü, az getireceğini tahmin etmiştim zaten. Sponsorluk nasıl sponsorluk ve az da olsa kitaptan kazanılan para bir öğrenci için de az mıdır yoksa rahatlatır mı gelirini?

13 ağustos 2018 00:31

3. Teşekkürler üçüncü anonim. Aslında kitap başına 1tl bile beni rahatlatabilir. Daha yazmadan basılmasını düşünüyorum ben de ama hiç basılmaması daha olası hahahaha.

13 ağustos 2018 01:16

4. Çoook teşekkürler @mo, deneyeceğim. hem hikayeler tutmasa da aklımda kalacağına sitede kalır.

Bu arada okursanız ne olmasını istersiniz bir hikayede neler popüler olur bu konuda da fikrinizi söylerseniz çok sevinirim süslüler.

13 ağustos 2018 01:24

5. Ben 1. Anonim. Kastettiğim instagramda ya da sosyal medyada fan kitlesi oluşturup takipçi kasmaktı. Yani hor görmeyin bu işte deli paralar dönüyor.

Konu kısmına gelirsek kesinlikle saf kız kötü çocuk gibi aptalca şeylere bulaşmayın süslüm. Aklınızdaki kurguları biriktirebilirsiniz bi süre geçtikten sonra okuyup objektif yorumlar yaparsınız böylece. Konu konusunda çok yardımcı olamam çünkü yeteneğim hiç yok :( başarılar şimdidenn

13 ağustos 2018 01:29

6. Evet süslü ben de kesinlikle küçük kızlara kendi değerini fark ettirecek, cinsiyetler arası eşitsizliğin olmaması gerektiğini, psikolojik ve fiziksel şiddetin, kıskançlığın vs aşk olmadığını anlatan bir hikaye yazmak istiyorum. Karakterlerin aynı zamanda hobileri, uğraşları olduğu vs. Ama bunu yaparken de fazla didaktik olmak istemiyorum, aynı zamanda hikaye dikkat çeksin, akıcı, kolay okunabilir olsun da istiyorum. genç kızları hangi konular çeker onu merak ediyorum açıkçası.

13 ağustos 2018 01:34

7. 8. Aynı zamanda 1. Anonim, çoook teşekkürler açıklama için. Sosyal medya işini çok anlamam ama bakalım ileride ne olur.

Ben de kötü çocuk saf kız vs düşünmüyorum hikaye için. Kötü örnek olmak istemiyorum çocuklara.

13 ağustos 2018 01:36