whatsapp grubunda cevap veren kimse olmamasi?

yakın arkadaş wp grubunda saatler önce bir soru sordum. aslında bu soru sadece gruptaki bir kisiye sorulmuş bir soruydu. soruyu herkes gördü. sorunun muhatabı da gördü. fakat hala cevap yok. ve bu durum grupta çok sık tekrarlanmaya başladı. sizce gruptan çıkmalı miyim artik başlarım arkadaşlığıniza diyerek?

1. Bence direk yaz görüp cevap vermemekten ne anlamalıyım diye. Wp gruplarını sevemedim zaten ben hiç.

22 aralık 2019 00:32

2. A1 teşekkürler öyle yapacağım. Ve a2 soruyu siliyorum çünkü evet saçma ama napayim:/

22 aralık 2019 00:36

3. Aaa soruyu silemiyoruz lol

22 aralık 2019 00:37

4. ayni soruyu whatsapp grubunda tekrar tekrar sor demek istemis anonim

22 aralık 2019 00:38

5. Anlamamışım sorry. O zaman anonim haklı cidden taciz edilmeyi hak ediyorlar tekrar tekrar sorarak. Insanın yüzüne bakıp cevap vermemek gibi bir sey bu.

22 aralık 2019 00:42

6. Belki de çok mühim bir şey olmamıştır? Gruptan direkt ayrılmak hiç hoş karşılanmaz. Müsait olunca yazıyorum ben mesela veya jep yazmıyorum arkadaşlarım da öyle yani.  Karşı tarafı suçlayıcı şekilde “ne anlamalıyım??!” tarzı bir söylem pek de hoş olmayacaktır, aranızın bozulması olasıdır.

Şakayla karışık belirtleniz daha iyi olur cevap beklediğinizi. Baktınız  haala böyleler. Yazmayıp mute layın grubu bitsin gitsin. Ayrılınca trip atmış gibi hatta hayatından çıkarmış gibi görüyor çevremdeki bir çok insan

22 aralık 2019 00:45

7. Eskiden daha uzun muhabbetler dönerdi grupta. Böyle olmasını istedigimden değil ama böyleydi. Şimdi örneğin bugün buluşalım mı diye sorunca insan hayır ya da evet diye bir cevap bekliyor. Ama bunlar cevap olumsuzsa hiç cevap yazma gereği duymuyor artik. Çıkamam, yapamam, şu planım var denmiyor. Bence hiç nazik bir davranış değil.

22 aralık 2019 01:21

8. Sadece sana yapılıyorsa kıskanıyorlar. Yaşadım ordan biliyorum. Çözümü yoksaymak onların yaptığı gibi. Azalarak bitsinler bence. Bunu hakediyorlar.

22 aralık 2019 01:22

9. A7 şöyle; bir kac ay öncesine kadar is arkadaşıydık. Ama çok yakındık. Şu an ben o is yerinde değilim. Görüşme sikligimiz azaldı. Ama onlar kendi aralarında daha sık görüşebiliyorlar.

22 aralık 2019 01:30

10. ay büyütmeyin :) bir sürü watsap grubum var, liseden arkadaşlarım, eski iş yeri arkadaşlarım, üniversite arkadaşlarım, sırf geyik gruplar bilmemneler, bazen benim bazen başka birinin sorduğu soruyu herkes görüyor, bazen kimse cevap vermiyor. bu soru bazen işle ilgili bir şey olabiliyor, bazen yarın buluşalım mı oluyor, oluyor da oluyor. insanların işi vardır, okumuştur akıllarından çıkmıştır, soruyla ilgilenmemiştir, cevap yazmaya üşenmiştir, bir sürü ihtimal var. ha benim mesela o an çok acil olarak cevaba ihtiyacım varsa cevap versenize lan eşek mi anırıyor burada yazıyorum, illa ki bi veren çıkıyor. öyle bi şeyse cevap versenize yazın olsun bitsin, ne var bunda alınacak

22 aralık 2019 03:07