whatsapptan numara degiştirince, sohbette  yeni numara otomatik olarak degişiyor mu?

1. Evet bende hep oyle oldu. Eger senin whatsapp'inda X kisiyle sohbetiniz kayitliysa sen numarayi degistirdiginde ona bildirim gidiyrm

21 temmuz 2020 11:16

2. sohbet yoksa süslü ?

21 temmuz 2020 11:26

3. Sanirim sohbetinin olmadigi kisilere numara degisti bilgisi gitmiyordu suslu.

21 temmuz 2020 11:33

4.  cok tesekkur ederimm

21 temmuz 2020 11:39

5. Kızlar yani ben sohbet penceresini sildiysem karşı taraf konuşmayı silmemiş yani sohbet penceresi duruyorsa ona bildirim gitmiyor. Doğru mu anladım?

21 temmuz 2020 15:25

6. sohbet geçmişi onda duruyorsa gidiyor sanirim süslü

21 temmuz 2020 17:23

7. Süslü benim yurtdışına gittiği için numarası değiştiğini bildiğim birkaç kişinin ben de sohbet pencereleri durmasına rağmen bildirim gelmiyor yani yazmıyor numara değiştirmiştir diye. Sohbet penceresini sildiğim birinin ise yeni sohbet penceresi açsam bile görünüyor numarası değişti diye whatsapp bildirimi var. Bence bu değişken bayağı.

22 temmuz 2020 01:41

8. Son anonimcim whatsapp size soruyo hat degistirince numaranizi degistirmek istiyo musunuz ve kullanici listenizdekilere haber vermek istiyo musunuz vs diye , belki haber vermemeyi secmistir o cikmayanlar

22 temmuz 2020 01:45

9. Olabilir süslü o ihtimaller de var tabi gerçi ama insan telefonunu değiştirse bildirim atar yani nasıl ulaşılacaklar? Garip geliyor bana atmamak.

22 temmuz 2020 01:51

10. Ben yurtdisina yerlestigimde numarami almasini istedigim insanlara tek tek yazdim, oyle bir yola da gitmis olabilirnsuslum :)

22 temmuz 2020 01:54