when life gives you tangerines izleyenler konuşalım mı?

iu... bu zamana kadar hiç tanımama rağmen bu dizide kadına aşık oldum resmen. meğer zaten seveni çokmuş bilmiyordum. o kadar güzel oynamış ki genç aesun ve aesun'un kızı rolünü... salya sümük izlediğim bi dizi oldu. en çok nerelerde ağladık konuşalım mı:((

1. Süslü ben kpop kdrama o bu seven biriyim, iu için böyle düşünen tek sen değilsin onu demeye geldimwkzmsmka kendisi hem oyuncu hem şarkı da söylüyor. Kore'de de hem çok iyi kalpli hem başarılı güzel vs. bulunup herkes tarafından sevilen biri ben de çok severim. Ara ara patlayan kdramalar filmler oluyor ama bu baya tuttu gerçekten, editlerini falan çok görüyorum. Biraz alakasız ama doğum sahnesinde ben baya kötü olmuştum, ayrıca 2. çocuk olmak karşılaştırılmak elinden bir şey gelmemesi başarısız olmak o bu muhabbetinden erkek kardeşi de genel olarak üzmüştü beni. Habire çüş diyen adam da sonlara doğru pişman-iyi olarak gösterilse de ailesine yaptıkları çok kötüydü

3 mayıs 18:33

2. En cok annesiyle olan etkilesimleri aglatti beni, annesinin odunc kolye takip kizi icin bir seyler yapmaya calismasi, babaannesine kizini emanet ettigi foto sahnesi, olmeden once sarki soylemesi vs.

3 mayıs 21:47

3. Of ben diziyi izledim çok da beğendim ama aesunun gençliği ve kızını aynı kişi mi oynamıştı? Farklı kişi sanmıştım ben inanamıyorum şu an.

Dizi çok samimi geldi bu arada final bölümünde baya ağladım.gereksiz şovu olmayan, çok net bir diziydi. Benzer önerileriniz varsa alırım. Dr cha dan sonra 2. Kore dizim tesadüfen izledim onu da

4 mayıs 15:12

4. Evet ben de normalde çekik gözlüleri karıştırırım ama anladım ikisinin aynı olduğunu hahah kendimi tebrik ediyorum:d

Küçük aesun ve annesi.. Ben de bayıldım ikisine. Daha sonra aesun neden kardeşleriyle görüşmedi en azından çok göstermeseler bile şöyle bi değinebilerlerdi, gwansikin küçük kız kardeşini kısaca gösterdiler mesela.

Gwansik çok iyi bi baba bence ortanca oğlanın yaptığı büyük şımarıklık. Tamam kız başarılı olduğu için onun üzerine düşüyorlar ama kız da sorumluluk sahibiydi, her hareketinde ailesini düşündü onun da ergence davranışları vardı ama düşünceli bir kızdı. Oğlan hem eve hamile sevgilisini getiriyor hem beni ablam gibi sevmediniz diyor daha napsınlar karına ve çocuna baktılar hala sorumsuzluklara devam.. Bi de hak verenler olmuş bilemedim kafam karıştı aslında evlat ayrımı konusunda. Ama fakir ailedeki başarılı çocuk her zaman daha çok tutulur maalesef şartlar dolayısıyla. O kızda ışık vardı ve okusun diye ellerinden geleni yaptılar. Belki daha varlıklı olsalar hepsine eşit şartlar sağlanırdı. Biraz da mantıklı düşünmek lazım.

4 mayıs 17:15

5. Dr cha ben de izledim o da tam böyle kendini rahatlat dizisi, çok tatlı karakterler.

Bu dizi de başlarda öyleydi ama bazı travmalarımı tetiklediği için ağlamaktan yüzüm gözüm şişti kendimi toparladıkça devam ettim diziyi bi çırpıda izleyemedim mesela. Dizinin introsu mükemmel değil mi şarkıyı dinleyip duruyorum ve o çizimler çok güzeldi :'(

4 mayıs 17:19

6. A4 kdrama konusunda iyi değilim ama bana güzel duygular hissettiren iki dizi önerebilirim biri anne with an e diğeri downton abbey ikisi de huzurlu diziler

4 mayıs 17:21

7. Çok teşekkür ederim süslü o dizilere de bakıcam :)

4 mayıs 22:42