wv golf mu polo mu yoksa audi a1 mi?

kullanan süslüler hangisinden daha memnun artı eksik yönlerini yazabilir mi? suvdan geçicem a1 çok mu basık gelir polo daha mı ferah içi?

1. Polo ve a1 b sınıfı, golf c sınıfı. Polo nun içi basık, a1 küçük geliyor. golf iç hacim olarak geniş diğer ikisine göre. Aralarından golf u seçerdim.

16 eylül 2018 00:01

2. Kesinlikle golf. İc dizayn performans vs acisindan her turlu alir

16 eylül 2018 00:12

3. İçi çok basık olsun istemiyorum. Daha önce mini coopera bindim onunla da kıyaslayabilsiniz teşekkürler süslülerim ❤️ Yarın gidip hepsine bi bakıcam ama fikrinizi öğrenmek istedim. Polo alırsam sunroofu var belki biraz basıklığını alır 2. El bakıcam bu arada

16 eylül 2018 00:20

4. Sunroof var ise evet basiklik biraz daha azaliyor gibi. Audide calisiyorum, polo ve golfede sahip oldum. Suan golf kullaniyorum. A1 binilecek bir araba degil benim gozumde. Audi algisi a1, a3, q2, q3 gibi arabalarda gecerli degil maalesef. Polo’yu da motor olarak serilik olarak eleyebiliriz. Golf alir yine dedigim gibi :) ayrica bagaj kullaniyorsaniz golf rahat ettiriyor (2.anonim)

16 eylül 2018 00:40

5. Hepsi cok güzel arabalar ama mantıklı olan golf gibi, cok tesekkurler son süslüm :) annemde a3 kullanıyor sanırım tavan olarak alçak audiler o yüzden bir tık basık.

16 eylül 2018 01:10