x’te böyle bir video dönüyor, bazıları kızın özgüvensizliğinden kaynaklı olduğunu söylemiş sizce linki açıklamaya ekleyeceğim ?

bence kız haklı çıplaklık, teşhircilik ile modern giyim arasındaki sınır çok ince ve bunun ayırdını yapamayan insanlar “ahlaki sınırları” cidden bilmiyor gibi geliyor. (link: https://x.com/haber_gazetecom/status/1717956885683286508?s=46&t=7wx_nnk06fy-wqms92qala ilgili link)

1. hakli haksiz olayina girmicem ama birinin gotunu gormek insanlari neden bu derece rahatsiz ediyor ben hicbir zaman anlayamadim. gorursem basimi cevirir yoluma devam ederim bunda bu kadar igrenecek hayattan soguyacak ne var herkes kendi isine bakinca zaten kizin gotu hakkinda dusunecek vaktiniz olmuyor

28 ekim 2023 14:43

2. bu soru dün de vardı. ülkede o kadar çok sorun varken dönüp dönüp kızların MINI ETEĞININ konuşulmasını artık ben IYI NIYETLI falan bulmuyorum.

şu yaşıma gelDIm ne NIŞANTAŞında ne başka bIr yerde göt lobu ortada olan INSAN görmedIm ben. zaten ülke şerIATçı kaynıyor AILE TOPLUM BASKısı olmadan rahatça ISTEDIDĞINI GIYEBILEN BIR AVUÇ Kız var. dönüp dödnüp onları konuşalım başka BIR PROBLEM yok ne de olsa!

eLINIZE MEZURA ALIP SOKAKLARA ÇIKIN BARI. tek tek ölçün eteklerI bluzları. ONAYLAMADIĞINIZ kızları hapse falan atalım. anca öyle rahatlayacaksınız herhalde.

28 ekim 2023 14:48

3. Başımızı elbetteki çeviririz, lakin neden maruz kalalım? 2023 yılında cidden kamusal alanda nasıl giyinmek gerektiğini ders olarak anlatmak mı gerekiyor? Başka ülkelerde umursanmıyormuş, o ülkelerde uyuşturucu madde kullananlar sokaklarda kusup sıçıyor onu da umursamıyorlar ve bu sizce "doğru" olan mı? Çoğunluğun her yaptığı her zaman "doğru" değildir.

28 ekim 2023 14:50

4. ifadeniz çok yanlış. modernlikle konunun bir alakası yok. teşhircilik ile modern giyim arasında ince/kalın bir sınır yok. çünkü teşhircilikle modern giyim birbiriyle karşılaştırılacak şeyler değil. modern giyimin kendi deyimleriyle 'açık' ve 'teşhirci' olduğunu iddia eden manipülatif bir kesim var.

28 ekim 2023 14:52

5. iyi ki nickiniz açık sormuşsunuz bu soruyu. direkt engel.

28 ekim 2023 14:54

6. Sahne, sunum ( moda defileleri vs. ) etkinliklerinde göt lobu görünen kıyafetlerin görücüye çıkması onu kamusal alana, sokağa entegre etmez. Alanında giyilir ve orada kalır. Geçen gün duygu Özaslan'ın bir davette giydiği triko külot sizce kamusal alan kıyafeti mi? Videodaki kızın tam olarak anlattığı bu bence

28 ekim 2023 14:56

7. sadece şu videodan şu yorumu yapabilirim ki videoyu çeken kız gayet güzel ve "tipsizim bana bakmıyorlar o yüzden g*tü açık kızları kıskanıyorum" diye düşünmüyordur. gerçekten g*t görmekten bıktığına inanabilirim.

28 ekim 2023 15:10

8. videoyu çeken kız gayet bakımlı ve güzel o yüzden özgüvensizlikle gram alakası yok gayet haklı bir isyan millet açık giyinmeyle soyunmayı karıştırır oldu artık biride milletin götünü görmekten niye bu kadar rahatsızsınız demiş :d şaka mısın ablacım sen? milletin sıctıgı yerin lobunu görmek zorunda mıyız biz basbaya ucuz ve mide bulandırıcı duruyor nereden bakarsan bak.

28 ekim 2023 15:21

9. benim de o şişirilmiş dudaklarından midem bulanıyor diyelim, ne olacak? insanların giyimi hoşuna gider gitmez ayrı mesele, ben de hoşlanmıyorum o tarz şortlardan ama özellikle bunu dert edip video çekmek nedir? iki saniye görüp başını çeviriyorsun. bu kadar basit. bir başkası da küçük dekolteden rahatsız oluyorsa nolacak? bize ne lan sizin rahatsızlıklarınızdan?

28 ekim 2023 15:33

10. başkasının ne giydiği hiçbir zaman umrumda olmadı çünkü bana bir zararı yok. en fazla "dikkat çekmeye çalışıyor" der geçerim kendi içimde yani. ahlaki sınır da gayet göreceli bir şey kesin ve matematiksel bir doğrusu yok. sizi neden başkalarının giyimi rahatsız ediyor bunu sorgulayın derim.

28 ekim 2023 15:39