xavier dolan tarzı filmler ve yönetmenler?

kızlar film izleyeceğim ama tam xavier dolan tarzı estetiği yoğun, derin insan ilişkileri olan kısaca 'xavier dolan mood'unda filmler arıyorum. xavierciğiminkileri beşyüzellebeşkere izledim çünkü.

1. ıı pek birebir aynı değil çünkü her yönetmen kendine özgü sonuçta ama yorgos lanthimos’un filmlerini de sevebilirsiniiz

22 eylül 2019 16:29

2. Ben de kendisine 2009’dan beri platonik vurgunum süslü. Görsel anlamda wes anderson filmleri, estetik ve insan ilişkileri anlamında ise ferzan özpetek filmlerini önerebilirim.

22 eylül 2019 16:45

3. depresifim ve görsel şölen istiyorum süslü dram istiyorum jdjdhdjdjd

22 eylül 2019 16:51

4. ben de 100 yildir faniyim kendisinin. bu soru beni zorladi. kimseye benzetemedim tarzini, oldukca ozgun cunku.

wes anderson'a yalnizca gorsellige verdigi onem acisindan benziyor. yoksa onun filmlerindeki pastel renkler, simetrik mekanlar xavier'de pek yok....

22 eylül 2019 18:21

5. o zaman 556. kere izliyim ben, seri üretime geçse keşke filmleri jfjfjfjf

22 eylül 2019 19:50

6. Call me by your name izlemediyseniz ona bir bakabilirsiniz şimdi aklıma geldi

22 eylül 2019 19:52

7. Cmbyn'i ezberledim jfjdjd

22 eylül 2019 21:01

8. yeni aklima geldi, bugun eve yalniz donmek istiyorum adinda bir film var. les amours imaginaires'e benziyor konu olarak. begenirsiniz bence :')

23 eylül 2019 20:29

9. Teşekkür ederim süslüler