yüksek bel düzgün kot şort önerisi?

süslüler belim ince ama kalçam var belim altmışsa kalçam 90-95 falan ve biraz da iç bacağım var şortların ağ kısmı çok kısa olduğu için sürekli toplanıyor bana düzgün bir jean şort önerir misiniz yırtıklı olmayan üstte düzgün duran en kötü belini yaptırırım diye düşünüyorum bol gelirse

1. (link: https://ty.gl/lswjwbq6 addax)

belim 60 kalçam 88 cm

bu şortun açık kotunu, koyu kotunu ve antrasitini aldım . bedenleri aynıydı

25 beden aldım

o kadar efsane ki her şortumu yaptırırdım bunun da beli ikinci giyişte biraz bol oluyo ama asla potluk yapmıyo öyle bir bolluk değil efsane bir şort alın aldırın

30 temmuz 2020 13:01

2. a1 sizi cok kiskandim su an. gozumde cok guzel bir fizik canlandi. soru sahibi sizin de oyle. keske ben de 25 giyebilsem addaxtan bi seyler alabilsem...

soru sahibi size fiziginize uygun bir sey oneremiycem ama bence cogu sort size uyar yani. Bershka da gezerken harika sortlar görüyorum ve hep almak istiyorum onlara bakabilirsiniz ozellikle. siskolar icin sort onerisi isteyen olursa 40 beden icin bircok onerim mevcut sadece..

30 temmuz 2020 15:06

3. Teşekkür ederim bebisler bakıcam bunlara

30 temmuz 2020 17:43

4. süslü ben de addaxtan bak demek için geldim bendeki model (link: https://www.addax.com.tr/lacivert-beli-lastikli-sort-s8013-j1-j2_adx-0000021787-141 bu) ve çok memnunum

30 temmuz 2020 19:05

5. tatlıymış süslü bu da beli de potluk yapmaz, thank youu