yüksek lisans yaparken lisans okumak?

selam kızlar, ben bu yıl üniversitemi bitirdikten sonra içimde kalan bir bölümü okumak istiyorum. bir yandan da kendi okulumda yüksek lisansa başlayacağım. ales notum hazır. önümüzdeki yıl yks'ye girmeyi düşünüyorum tekrar istediğim bölüm için. akademik boyutu beni çok korkutmuyor çünkü daha önce lisans araştırmacılığı yaptım ve tübitak gibi kurumlardan destek alıp kongrelere sunumumla katıldığım bile oldu. böyle bir tempodan çıkınca yüksek lisans + lisans koymaz gibi geliyor çünkü yüksek lisans derslerimin bazılarını aldım bile. daha önce böyle bir işe girişen oldu mu aranızda? genel olarak tavsiye almak istedim.

1. süslü ben şu an hem psikoloji lisans hem de iletişim yüksek lisansı yapıyorum fakat psikolojiyi çap olarak yapıyordum zaten kendi lisansım bitince çap bitmedi devam ediyor hala, yani baştan başlamadım lisansa son 12 dersim falan vardı yükseğe başlarken.

9 ağustos 2024 15:45

2. Doktora ile birlikte lisans yapıyorum. Zor oluyor ama bir şekilde oluyor. Ama ders dönemi bitmişti doktoranın lisansa başladığımda. Tezle yürütüyorum. Başka işiniz yoksa olabilir bence.

9 ağustos 2024 23:44

3. ales puanını merak ettim süslü