yükseleni daha baskın hissettiğiniz oluyor mu sizce yükselene mi daha yakınsınız ?

hep güneş burcu etkisi belliydi. son yıllarda yükseleni de hissetmeye başladım sanki. o burca da mensupmuşum gibi. kendi içimde dengelenmeye çalışıyor. :d astroloji bilenlere de sorum şu : yükselen hangi durumlarda ağır basar ? şunla açı yaparsa şöyle olur gibi bir yorumunuz var mı ? teşekkürler

1. ama bende tam tersi olmuştu içe kapandım ve kendi işlerimle ilgilendim sosyalliğim bitmişti buyüzden yükselene girdiğimi düşündüm ahahahha :d

30 ekim 2021 19:35

2. böyle kesin bir yorum yapılamaz. doğum haritasına bakmak gerek. ayrıca o anki gökyüzüyle de alakalı bir şey bu. ben batı ve vedik biliyorum. güneş-yükselen-ay ayrılmaz parçalar.

30 ekim 2021 19:44

3. Doğum haritasındaki yoğunluk hangisindeyse onun etkisi gibi mi mesela benim 3 akrep oğlak var Güneş terazi yükselen ay koç 2 başak var şimdi akrep oğlak etkisinde miyim ama çoğu ozelligm terazi iletişimimi tam bilmiyorum koçu tam bilmedigimden

30 ekim 2021 19:49

4. anonim4 hayır öyle genel bir şey değil.

anonim3 teşekkürler ben nokta atışı bir şeyler söylenir belki diye sordum son soruyu :)

30 ekim 2021 19:53

5. Burcum yengeç, yükselen kova, ay ikizlerde. Ben saldım artık böyle sorguları süslü :d

30 ekim 2021 19:56

6. Lisedeyken 30a yaklaştıkça yükselenine cekiyomuşsun diye duymuştum. Şans eseri de olabilir ama bende cidden öyle oldu fbhynhn

30 ekim 2021 21:13

7. güneş balık, ay başak, yükselen oğlak. dışardan başak/oğlak gibi duruyorum muhtemelen soğuk, sakin, kendinden emin vs. aslında çekingen olsam da dışardan yorumlar hep böyle olur "ben seni çok soğuk sanmıştım" vs gibi. ay ve yükselen bende hep baya baskın oldu ya. hani balık kadar hayal aleminde aklı bulutlarda falan değilim, hep bi mantıklı davranma, kontrollü olma hali var. yaşla beraber hayat biraz daha sertleştirdi beni o açıdan yükselene daha da yaklaşmış olabilirim. muhabbete geldim soruya da asla bi bilgim yok soru sahibi süslüm kusura bakma :)

30 ekim 2021 23:32