yükseleni ikizler, güneş burcu oğlak, ay burcu yengeç olan biri genel olarak nasıldır sizce??

1. dengesiz

3 eylül 2021 12:51

2. surekli her boktan sikayet ediyodur, cok konusuyodur, hep de kendiyle alakali kendi derdinden konusuyodur, beni sikardi, sizin haritaniz nasil

3 eylül 2021 13:06

3. A2, karamsar ve dediğiniz gibi dertleri hakkında sık sık konuşan biri ama içine kapanık çok konuşkan biri değil.

Benim burcum koç, yükselen akrep, ay burcu boğa

3 eylül 2021 13:26

4. sizi sikar ve yorar bence, yani bir iliski olsa sikilip bitiren siz olursunuz. sizi uzer mi? sanmam, siz onu uzer misiniz? yuksek ihtimalle😁😁😁 ama genel kpnusuyorum dogum haritasinda baska seyler de onemli

3 eylül 2021 13:36

5. sohbet ederken cok uyumlu oldugunuzu ve birbirinizi anladiginiz hissedebilirsiniz, karsinizdakinin derdini, felsefesini anlamakta problem cekmezsiniz, ama yani cok depresif bi yerlesme, 12. evinde de boga var, sizin ay burcunuz, cidden anladiginizi dusunebilirsiniz ama cok inatlasabilirsiniz gibi de geldi

3 eylül 2021 13:40

6. Süslü şimdilik iyi anlaşıyoruz, ama bazen beni sıkıyor gibi. Sanki ben ona göre daha enerjik biriyim gibi hissediyorum. Bir de biraz soğuk bir havası var bazen oğlak burcu olmasından kaynaklı olabilir

3 eylül 2021 13:44

7. olabilir gercekten, oglaklar yakinlik zor kuruyo gibi bence de ama neden denemeyesiniz hoslandiysaniz sonucta aradaki haritaya dokulebilecek bir sey degil her sey guzel ilerledikten sonra

3 eylül 2021 13:46

8. insan ilişkileri iyidir konuşkandır. karamsardır bence olaylara olumsuz yönünden bakar. kendi kendini motive etmekte zorlanır. konfor alanından çıkmak istemez. iyi bir dosttur. çevresi tarafından sevilen biridir

3 eylül 2021 14:35